בוקר טוב

Deviation

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שרשור הבוקר טוב הראשון של 2004
 
שנה טובה חברים (התחילה לי טוב חח)

פגשתי איזה אחת במסיבה אתמול- המניאקית ישר הציעה ללכת למקום יותר חשוך חחח OK הלכנו וישר הגמורה הזאת מתחילה להוריד לי ת'מכנסיים בסוף רק ירדה לי :/ בתולה חחח לא נורא- היא נראית יופי וחמודה רצח אז היה בכלל נחמד להעביר איתה ת'לילה... שרשרו מה עשיתם אתמול?
 

Salem

New member
אממ...

הייתי אמור לצאת עם מישהי, הרגשתי לא טוב (אני חולה רוב השבוע) ביטלתי איתה. בסוף פגשתי כמה חברים וידידות... ואני לא רוצה לדעת איפה אתה עושה מסיבות
איזה מקומות חשוכים כבר יש לכם
הכל תמיד מלא אנשים....
 
אגב, בדייט הראשון שלי חליתי חחח

לא רציתי לומר לה כדי לא לבטל את זה (חודשים לקח לי להציע לה חח) וכל הסרט רק משכתי חננה כמו דוחה חח וגם נרדמתי באמצע הסרט והיא נורא נעלבה :) לא נורא.. בכל אופן- אני חושב שהיית צריך לצאת איתה.. על הזיין שלך שלא הרגשת משהו :)
 
מכתב שלא נקרא.. (אל תקראו)

טוב אז זה ככה שרוני כבר לא שלי. היא בחרה לבאעס לי ת'תחת ונפרדנו אני עדיין אוהב אותה וחבל שהיא לא היתה אתמול במסיבה כדי שאני הייתי מנשק אותה ב24:00 והייתי עושה לעצמי את השנה (נפגשנו במסיבה הזאת בסילבסטר הקודם- נתתי לה ורד וכך הכל התחיל וכך גם הייתי רוצה לסיים את זה אתמול..) בכל אופן- היא לא היתה- וכבר חודש בערך שלא ראיתי אותה (חוצמפעם אחת לפני שבוע- אבל זה כ"כ לא לעניין) והיא חסרה לי נורא.. אוף כמה שאני צריך את הילדה הזאת- איך שהיא עושה לי טוב.. היחידה.. חבל שהתאהבתי בה ככה- אני לא מצליח לצאת מזה. חבל שהיא לא הצליחה להבין אותי בדברים הכי חשובים לי.. עוד חבל- חבל שהיא כ"כ לא אחראית. אני רואה אותנו עוד ביחד מחובקים ונהנים כל לילה- כל הלילה- והכי כייף לנו בעולם והיא אוהבת אותי ומנשקת לי את העין.. רק אם היא היתה יודעת כמה אני חי בשבילה- אבל היא לא ידעה אז זה לא ככה היום... לסיפור הזה אין יש התחלה ללא סוף. נורא קל לי להתחיל אבל אין לי מילות סיכום- אין לי איך לסיים. זה לא נגמר: אני אוהב אותה. בבקשה אל תגיבו.
 

Mapisto

New member
חחח דגול

|מזדהה| למרות שאני דיי לא זוכר כלום והיום קמתי עם הנגהובר.
 

genotip

New member
כמה היא לקחה? ../images/Emo3.gif

"הסיפור שלי הוא קצת מוזר על בחורה שלא מזמן הכרתי ואותה אני פוגש בבר כל לילה והיא היתה מזן מוזר מזן כי את הכסף היא דרשה במזומן"
 
למעלה