החל מאתמול. משהו שקשור לסקס, סמים וטל מוסרי. לא יודע.
G genotip New member 5/1/04 #1 בושה ../images/Emo70.gif לא הייתי כאן ../images/Emo70.gif האם פירסמתם על הבחירות ברשומות? אה? אה? לא! אז הם בטלות! לפיכך. הבחירות בטלות. המומחמנהלים הם המנצחים הגדולים
בושה ../images/Emo70.gif לא הייתי כאן ../images/Emo70.gif האם פירסמתם על הבחירות ברשומות? אה? אה? לא! אז הם בטלות! לפיכך. הבחירות בטלות. המומחמנהלים הם המנצחים הגדולים
G genotip New member 6/1/04 #2 בוקר טוב ../images/Emo42.gif בחירות חוזרות עכשיו (למה בעצם אני בעדכם מומחמנהלים )
D Deviation New member 6/1/04 #25 אלא מי../images/Emo35.gif... יש המשך... וזה רק בגלל שחוצפאי ביקש ממש יפה לכתוב את זה..
ח חוצפאי New member 6/1/04 #26 לא שכחת משהו...../images/Emo35.gif את ה"לא אני"../images/Emo35.gif צעירררררררררררררררררררררררררררררררררר
לא שכחת משהו...../images/Emo35.gif את ה"לא אני"../images/Emo35.gif צעירררררררררררררררררררררררררררררררררר
D Deviation New member 6/1/04 #27 ועוד אתה קורא לילדה זקנה? זקןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ח חוצפאי New member 6/1/04 #18 בגלל ה50,000 שסיכמנו עליהם. וגם בגלל ההוא עם האקדח שעומד לידך. שכחתי משהו
י ילדה בלבן New member 6/1/04 #6 בוקט ../images/Emo42.gif יום שלישי זה יום מדכא... סתם תקןע באמצע השבוע...
G genotip New member 6/1/04 #11 היי ../images/Emo70.gif היי ../images/Emo70.gif היי ../images/Emo70.gif מדוע השירשור שלי נכנס לתוך שלו? *אני* הייתי כאן קודם ידעתי שיש סיבה לזה שלא בחרתי בך
היי ../images/Emo70.gif היי ../images/Emo70.gif היי ../images/Emo70.gif מדוע השירשור שלי נכנס לתוך שלו? *אני* הייתי כאן קודם ידעתי שיש סיבה לזה שלא בחרתי בך