בוקר טוב

s o m s o m

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני מקוה שאתן זוכרות אותי - עשיתי פריסה לפני מספר ימים עלי ועל בחורה שאני נמצא איתה בקשר כבר 3 שנים ללא מחוייבות והתאהבתי בה, והמלצתם לי לדבר איתה על זה. דיברנו אתמול, והיא קיבלה את זה לא קל. היא היתה המומה, שאלה אותי מה זה אומר, אם מעכשיו היא לא תוכל לצאת עם בחורים אחרים ושהידיעה שאני מקנא לה מבלבלת אותה מאוד. ישבנו ודיברנו שעתיים ואחר כך נפרדנו והיא אמרה שהיא צריכה פסק זמן של כמה ימים, כי היא מאוד מופתעת ומבולבלת. אני ממש לחוץ, ומפחד שבזה נגמר הקשר ביננו. איזו פריסה אני יכול לעשות עכשיו כדי לראות מה יקרה, או אם הרגשות שלה יישתנו אלי?

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo23.gif היי

תראה.. הזהרנו אותך שהיא תופתע ממה שאתה הולך לאמרלה ושהיא ממש לה חשבה שאתה מקנא לה... סביר להניח שהיא תרצה פסק זמן להרהר על מה שקורה בינכם. לטעמי, עצם העובדה שהיא לא שללה אותך מראש, כבר מראה על יחס מועדף. ניתן לעשות פריסה נוספת כזו: מה אני צריך לדעת על תחושותיה של X בעקבות השיחה שהייתה לנו? 7 קלפים+קלף סיכום. אח"כ ננסה אולי עוד שאלה..

s o m s o m

New member
תודה על המהירות

הנה הפריסה שלי כמו שביקשת: מה אני צריך לדעת על תחושותיה של X בעקבות השיחה שהייתה לנו? 1. 3 גביעים 2. ירח 3. 6 מטבעות 4. 8 מטות 5. מוות 6. 8 חרבות 7. אביר המטות סיכום: 2 חרבות מה זה אומר? טוב/רע? מחכה לכם, תודה.

s o m s o m

New member
רק שלא תשכחו את הפריסה שלי ../images/Emo66.gif

עם כל ההפרעות המיותרות האלו...

צוף3

New member
הי סומסום ../images/Emo142.gif

1. 3 גביעים 2. ירח 3. 6 מטבעות 4. 8 מטות 5. מוות 6. 8 חרבות 7. אביר המטות סיכום: 2 חרבות רואים שהבחורה בהתלבטות לא קלה. הקשר פתאום הופך מקשר כיפי ולא חייב (3 גביעים) למשהו שגורר אחריו מחוייבות, והיא לא ממש היתה מוכנה לזה. ניכר כי השיחה היתה במקום, וקלף המוות מעיד על דך שהיא עוברת כרגע שינוי עם עצמה: אולי לפתע חושבת על השאיפות שלה ועל הרצונות שלה, אולי גם מתחילה להרהר בינה לבין עצמה במה שאתה מהרהר בו כבר זמן מה (כמו שאמרת בפריסה הקודמת: לא נעשים יותר צעירים, נמצאים ביחד הרבה זמן, קשר זוגי בכלל וכו'). זהו שינוי טבעי ומתבקש, מה שהיא עוברת ואתה צריך לתת לה את הזמן שלה, כי אני מאמינה שיש כאן פוטנציאל טוב בניכם. 8 חרבות יכול להעיד על כך שהיא לפתע חשה כבולה ולא משוחררת, מפחיד אותה לחשוב שאתה מקנא לה או שעכשיו לא תוכל לעשות כרצונה עם בחורים אחרים ולתת דין וחשבון. הרגשת הסגירות הזו שעטה עליה בוודאי מבלבלת אותה מאוד, וזה מובן. 6 מטבעות מדבר על נתינה בהקשר הזה - תן לה להרגיש שאתה שם בשבילה מבלי ללחוץ אותה או לדרוש: תן לה להבין כי אתה באמ רוצה בה ועזור לה לעבור את השלב המבלבל הזה שאותו עברת כבר עם עצמך. בהצלחה!

s o m s o m

New member
מדהים ../images/Emo18.gif

מדהים איך הקלפים משקפים ממש את המצב... באמת אחד הדברים שהכי הלחיצו אותה בשיחה היה זה שבגלל שחשפתי את רגשותי היא לא תוכל עכשיו להמשיך לעשות מה שעשתה ולבלות עם עוד בחורים, ואם תעשה את זה היא כבר יודעת שזה עלול לפגוע בי. אנ מניח שגם היא עכשיו חוששת שאם לא תרגיש או תרצה כמוני הקשר ביננו יהרס, ולכן אולי אני כמו שהמלצת צריך להראות לה שאני לצידה לא משנה מה... תודה רבה צוף3

למעלה