בוקר טוב

yael lev

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

פתחתי פריסה קלטית לגבי פוטנציאל הזוגיות ביני לבין X בשנה הקרובה וקיבלתי תשובה די קשה (אך לא מפתיעה...) אשמח לשמוע את פירושכם / חוות דעתכם. 1- 6 חרבות 2- 9 חרבות 3- 4 גביעים 4- 9 מטבעות 5- Death 6- Judgement 7- 2 מטבעות 8- 8 גביעים 9- אס המטבעות 10- 4 חרבות. קשה הא? אבל די ברור לאן הזוגיות הולכת. אשמח לשמוע תובנות / דברים אולי שלא שמתי לב. תודה מקרב לב.

batgalim

New member
בוקר טוב יעל,

1- 6 חרבות 2- 9 חרבות 3- 4 גביעים 4- 9 מטבעות 5- Death 6- Judgement 7- 2 מטבעות 8- 8 גביעים 9- אס המטבעות 10- 4 חרבות. תראי, אם הזוגיות ביניכם תמשיך להתנהל כפי שהיא כיום, באמת לא תגיעו לשום מקום והמצב ימשיך להיות על הפנים. הקלפים ממליצים לך לא לשבת ולבכות על מר גורלך אלא לנסות ולקבל עזרה, יעוץ אשר יוביל את הזוגיות הזו למקום שקט ורגוע יותר. לא כתבת את עמדות הקלפים ולכן קשה לי להתייחס לקלפים מס' 3+ 4, אך לגבי שאר הקלפים - נראה שאת מתלבטת בין האפשרויות וחוששת לעשות מהלכים חדשים, הסביבה רואה את הקשר מסתיים. קלפי העתיד מראים על מהפך, שינוי דרסטי - אך לא הייתי מסתכלת כ"כ בפסימיות מכיון שקלף יום הדין מראה על התעוררות, על יכולת יציאה מהמצב של הקיפאון - עליו מראה הפוטנציאל. אז שוב - 6 חרבות במיקומו הנוכחי ממליץ לך לפנות לייעוץ ולנסות להוציא אותך ואת בן זוגך מהמצב בו אתם נמצאים, לנסות ולשפר את הקשר, ולסלוח אם צריך...

yael lev

New member
תודה תזכורת

תודה, אני פשוט נמצאת במצב של תקיעות כבר הרבה שנים במע' היחסים הזו , שלא מצליחה להמריא. אני לא אופטימית וגם הקלפים לא. פירשתי את ההתעוררות - כמו את שאר הקלפים - כהמלצה על פרידה ולאו דוקא על שיקום. קלף 3 - ממוקם למעלה (תת מודע) וקלף 4 ממוקם למטה (ההווה) תזכורת: 1- 6 חרבות - הכיוון 2- 9 חרבות - החסימה 3- 4 גביעים - למעלה (תת מודע) 4- 9 מטבעות - למטה (ההווה) 5- Death - מצד ימין - העבר 6- Judgement - מצד שמאל- אחד משלושת קלפי העתיד. 7- 2 מטבעות - עתיד /גורל. 8- 8 גביעים - הוא / החברה. 9- אס המטבעות - הפחדים והתקוות. 10- 4 חרבות.- עתיד

batgalim

New member
תראי יעל...

אם את חשה שהזוגיות תקועה ואינך רואה את עצמך ממשיכה בה - אני לא רואה טעם בהמשך הכוונה של הקלפים... תת המודע - 4 גביעים - טוען שאת מראש מסרבת לכל הצעה לשיפור, כשההוה מדבר על מצב בו אינך מאושרת בזוגיות.. המצב הכלכלי בנישואים אלה טוב, ואולי זו אחת הסיבות המקשות על הפירוד, אך את האושר שלך את רואה במקום אחר. הקלפים ממליצים על קבלת עזרה, יועץ נישואים וכדומה. אם אינך רואה את עצמך משתמשת בהמלצה זו - אין לי אלא לאחל לך כל טוב בהחלטותיך...

yael lev

New member
יועץ נישואין - לאנשים רווקים?

העניין הוא שכבר היינו בייעוץ שהתפרס על שנה וזה לא עזר לנו לקדם את הקשר הקושי שלי לעשות קאט ולהמשיך הלאה - זה גם הנוחות - שיש לך מישהו שמכיר אותך ואוהב אותך איך שאת, ואת לא לבד וגם התקווה - שאולי בכל זאת דברים יסתדרו...ואני אממש את הזוגיות, הפחד להישאר לבד בגילי (35) ולפספס את היכולת להביא ילדים ולהתחתן הוא שמשאיר אותי במקום. אני יודעת שאני זקוקה לעזרה מקצועית - אני בשלבי חיפוש.

batgalim

New member
לא ציינת את מצבך המשפחתי

ואני לא שאלתי, אבל חשוב יותר שאתם בקשר זוגי, ושלך יש ציפיות מסויימות אשר אינך יכולה ליישם. אינני חושבת שיש הבדל לגבי יועץ לרווקים או לנשואים - ההבדל יכול להיות רק ברמת היעוץ, והפרמטר להצלחה הוא המשך הקשר תוך שיפורו! מאחלת לך הצלחה

למעלה