בוקר טוב........

itaf10

New member
פרייר קנית ביוקר ../images/Emo8.gif

בסטימצקי מוכרים את הספר ב-250ש"ח שווה????????

אין לי זמן לשתויות...

בתור ספרות, בטח לא שווה כלום, בתור היסטוריה, אין מרחק זמן, שאפשר להתיחס ברצינות, מה שהוא כותב, בתור סקס, פחד-פרורזי במעטפה של צביות נוצרית - אלוב למדי.

ברק 188

New member
אווה גם לשטיות חלק בהחיים.

לקחת את כול החיים ברצינות, במיוחד נוכח מה שידוע לנו כ-חיים רק פעם אחת ועוד ומה שאנו חובים במשך החיים במלחמות וכ'ו על המדינה הזו, לקחת הכל ברצינות בלי קצת מהשטיות זה מתכון בטוח לשגעון, או מות בגיל צעיר.
, אם כי אני מבין אותך...

B T1

New member
ברקינו-- מי אמר לך שטות זו ש:../images/Emo6.gif

"חיים רק פעם אחת" אצל רוב מכירי שקבלו את חייהם במתנה, זה כבר הסיבוב השני. שאל גם את טומי, על פי רוב שומעים גם קול מלמעלה האומר: ראה, אזהרה אחרונה...

ברק 188

New member
מוכר בתור אחד ש...

בגיל 5 אכל רעל עכברים, בגיל 7 קפץ עם מטריה מקומה ג'(רצה להיות צנחן) בגיל 10 הציאו אותו עם האופנים מתחת למשאית שלם רק שריטה אחת, ביום הולדת ה20 לחייו ניצול יחיד מטנק (1973), בגיל 25 נשאר סתם בבית (לא התחשק לעבוד ביום הזה) והצוות שלו מהעבודה התפכו בדרך לירושלים, אני מכיר את ההרגשה טפו... טפו... שימשיך כך ההוא במרומים לשמור עלי, את הסיפור של טומי אני מכיר פעמיים אותו חבר הציל אותו גם משהו נדיר ...מאחל לטומי וחברו אריכות ימיים ואף אחד לא לקבל אדום פה,מה שמזכיר היום משחק גמר כן ju היום גמר וזהו לאחר מכן אלופידה אתונה, וקופה אמריקה, והטור' דה לה פרנס.
ו...
"החיים הטובים"

ברק 188

New member
אם כבר הזכרנו אותו הנה גם אדם וחווה

כמה ימים לאחר הבריאה קרא אלוהים לאדם. "הגיע הזמן שאתה וחווה תתחילו להתרבות", אמר אלוהים לאדם, "קח אותה לאיזה שיח ותנשק אותה". "לנשק" שאל האדם "מה זה?" הסביר לו האלוהים מה זה לנשק, ואדם לקח את חווה לשיח. כעבור מספר דקות חזר האדם כשהוא זורח מאושר. "יפה", אמר לו אלוהים "עכשיו הגיע הזמן לחבק אותה". "לחבק" שאל האדם "מה זה?" ואלוהים הסביר לו מה זה לחבק, ושוב לקח אדם את חווה לשיח. כעבור מספר דקות חזר מאושר עוד יותר. "עכשיו", אמר לו אלוהים, "הגיע הזמן לעשות אהבה". "לעשות אהבה" שאל האדם "מה זה?". ואלוהים הסביר לו מה זה לעשות אהבה ואיך זה נעשה. שוב נכנס האדם לשיח עם חווה. כעבור שתי שניות חזר האדם, והפעם, שאל את אלוהים "תגיד, מה זה כאב ראש?"

טומי*

New member
הלו גברת told בהונגרית, יודעת.

מה זה? זה לדחוף....מה לדחוף זה מה שרוצים

B T1

New member
למה התכוון המשוררArany Janos

כאשר כתב את יצירתו Toldi ???

ju100

New member
188..תודה על..../images/Emo41.gif

כללללללללל העידכונים..ביחוד זה של הכדורגל.. אולי בזכותך אשב פעם לראות מה זה?..

למעלה