בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

"להתחיל מחדש" כמה עוצמה.. מרגישה מחוברת ומתעצמת משילוב מילים אלה. אנסה להעזר בפורום, אינני יודעת בדיוק איך ומתי אבל יודעת שלא אשאר במקום שאני נמצאת בו (למרות שהוטב לי בחודשיים האחרונים). לכן, ברשותכם, ובהתנצלות מראש על התוכן שיתכן ויהייה מבולבל, כמו כן אורכו... אשפוך חלקים מהחוויות שהביאוני אל תהומות חשוכים. אני בת 38, מגדלת את בני לבד, תמיד הייתי אדם חזק, לעיתים יותר מידי.. הצלחתי לפרנס, לגדל ולגדול, כמובן עם עליות וירידות נורמליות בחיי היומיום. יום 1, רצף של מוות סבב סביבנו, התחיל בכלבה האהובה שלנו, שהייתה בת משפחה <בדיוק ביום ההולדת של הבן>, משם טלפון מבית הורי אביו, שהודיעו שהסב נפתר, מחתול המתוק שלנו... החברה של הבן.. התאבדה, אמא שלי גם.. וקיבלתי מכתב פיתורים... הרגשתי שהאדמה נפתחת, קוראת לי להבלע.. ניסיתי לאסוף כוחות.. ולא הצלחתי. נכנסתי למיטה וחיכיתי, אולי ציפיתי שהכוחות יחזרו.. אבל זה לא קרה, המצב הלך והחמיר, עטף אותי חושך, שכמוהו מעולם לא הרגשתי, תחושה עמוקה מתוכי קוראת לי לסיים את חיי, הטעמים שתמיד היו בי, ביצירה, בריגושים הכל נעלם, נבלע לתהום.. אחרי ההלם שהייתי כשגיליתי שאני חייבת עזרה, הגיעה הבושה.. איתה דידיתי אל לשכת הרווחה.. לא הצלחתי להוציא הגה, כתבתי בפתק קטן " א נ י ז ק ו ק ה ל ע ז ר ה " וזרימה של דמעות בלתי נשלטת נשטפה ממני. האמת שהם היו ממש נחמדים, כמובן שהציעו לי אישפוז, מה שהביא אותי לחלחלה וזעם עצמי חזק " איך יכולתי לתת לעצמי ליפול". שללתי את ההצעה, קיבלתי במקום פגישה עם הפסיכיאטר שלהם, הוא נתן לי טיפול תרופתי.. כמובן, ניסיונות הטיפול נמשכו קצת מעבר לסבלנות הגיונית ונורמאלית.. עברו שנתיים.. היום, המצב השתפר, אין חושך.. הנשיות שבי מתעוררת לחיים, הכרתי איש.. כמובן שהכל עדיין ב"ראשית", אינני יודעת מה יוליד יום, הפחד לחזור אל החושך עצום, אבל הידיעה שגם יוצאים משם.. מעודדת. היום אני אמורה לפגוש את ה"איש" פעם ראשונה שהפגישה תהא ב-4 עיניים. תקווה שלא אתגמגם .. תקווה שאצליח ללכת עם החשש ולא להעלם בתוכו. מקווה שיום נפלא יהייה לכולנו. צללית :)

noa128

New member
סגולה יקרה ../images/Emo13.gif

כמה אופטימי האור שאת מספרת עליו - מוכרחה לומר לך - שרדת משבר נוראי, כל כך מובנת ה"נפילה" ובכל זאת - שרדת אותה והרמת ראש, המשכת הלאה, ועל כך בהחלט מגיע לך כל הכבוד. שמחה שבאת לספר לנו, אנחנו כאן כדי לשמוע גם את ההמשך, את הטוב, וגם להיות שותפים לקשיים - כי הדרך לא קלה אבל אם הכיוון הוא קדימה - בסוף מגיעים. ברוכה הבאה אלינו

kisslali

New member
כל פעם מחדש

אני נדהמת מה אומרות המילים להתחיל מחדש לאנשים שונים, מלאת פליאה ושמחה לגלות עוד ועוד פנים לאותו שילוב מילים ובעיקר שמחה לשמוע שכמו לי הוא עושה תחושה של שמח וטוב וחיובי ואופטימי ומבטיח. שמחה להיות איתך בשלב של "היום" שמחה שהשתפר לך ומקוה שאת יודעת שזה לא פשוט קרה, זה את עשית, את עשית את הדרך הקשה והמפרכת הזאת והגעת ל"היום", תרשי להגיד לך "כל הכבוד"!!!! ובקשר להמשך מאחלת לך רק שמחה והצלחה. חיבוק ללי

למעלה