בוקר טוב

שבוע מבורך ובכלל התחלות חדשות

היום נחגג ה-SPRING EQUINOX שהוא יום השיוון האביבי בין היום ללילה (יש גם AUTMN EQUINOX הנחגג בסתיו). זהו יום של התחלה חדשה לגמרי אחרי הלידה של החורף. זהו גם יום בו מחילה שנת הגדי (אם הבנתי נכון) משמע שנה חדשה במזלות. אז שיהיה אחלה אביב מתקרב, שבוע טוב רפואה שלימה ופורים שמח דניאל

זהו שאני לא בטוח שזה לא שנת הטלה ?

בקיצור אני יודע שהתחילה שנה אסטרולוגית חדשה - גדי או טלה. זה משפיע על כולם, אין לי מושג באיזה אופן.... שמעתי רק שאתמול בקניון רננים הייתה על כך הפנינג גדול שהסבירו הכל אני יותר בעניין של ה- SPRING EQUINOX אז מי שיכול מצא על כך חומר באינטנרט ולהניח כאן איזה קישור או שתיים יבורך הרבה אהבה דניאל

../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif בוקר טוב לכולם

בגדול לפי מה שאני מבין האביב מתחיל היום. כלומר התינוק נולד. הטלה יוצא שוב אל הדרך ומתגלגל הלאה. זהו זמן שבו כל האפשרויות פתוחות וכל ההזדמנויות שוות. הקלפים מחולקים מחדש. זהו הזמן של התמימות, של החדווה חסרת הדאגות. כמו שבקלפי הטארות הקלף הפותח את "המסע" הוא "השוטה" - הג'וקר נטול הדאגות מהלך לו בעולם ונהנה מכל רגע. יום השיוויון מסמל את שיווי המשקל והאיזון שבקוטביות האיכויות השונות, הזכר והנקבה, האור והחושך, החיובי והשלילי וכל השאר, מעין שביתת נשק ונייטרליות. מצאתי לינק שיכול להוסיף משהו

בוקר טוב שרון, את צודקת עכשיו זו

שנת הגדי = תרנגול על פי לוח השנה הסיני. הטלה אם אני מבין נכון רק מציין את השלב של תחילת השנה הזו.

למעלה