בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ביומיים האחרונים נעלמתי מהמציאות ונשארתי רק עם זו הוירטואלית. מקווה לשוב אל המציאות הממשית, ולא לצפות בה כמו מחוץ למשחק, תוך טיול עם הכלב. אז להיום:
לעבוד על הפרויקט שלי בלימודים.
ספורט
לנקות הבית.
מכתבים- לשלוח.
פגישת ערב (קבוצה)
פגישה עם ידיד. ומה אצלכן/ם?

BellA עלמה

New member
בוקר בא ולעבודה

גם אני מרגישה שלפעמים נבלעת בעולם הוירטואלי זו לדעתי אחת הבעיות בכל האינטרנט לדעתי. זו מן סוג של אלשיה של חברה שאם לא נזהרים יכולה להשתלת על כל החיים. אני
ללכת לראיון עבודה בצהריים בת'א.
לעבוד על המחשב קצת ולכתוב כמה אי מיילים
לסדר בלי נדר את החדר כי הוא נראה אחרי טורנאדו
להשתדל ללכת לעשות קצת פ'ג אני מתלבטת אם ללכת ליום האחרון לעבודה כי יש לי ב1 ראיון עבודה ואני נוסעת באוטובוס.

../images/Emo13.gif יא, נחמד

אהבתי תרעיון. אוך אני אוהבת רשימות.
בקיצור, אצלי... -מבחן על הבוקר -לאסוף את אח שלי הקטן מבי"ס -לכתוב עשרה עמודים מ#%$%@^@&#%ים של ניתוח של כמה ספרים לספרות... -עוד כמה עבודות למיניהן.. -לעבוד עם מישהי על פעולה שאנחנו צריכות להעביר ביום ראשון.. -בדיקה יום טוב לכולם

בוקר טוב

תוכניות להיום לעשות קניות לקנות תרופות ובערב לימודים היה בתיכנון צעידה ואת זה כבר עשיתי חזרתי מ40 דקות צעידה והיה ממש כיף

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo127.gif

עבודה מ-12 עד ארבע- יום די קליל
ובעיקרון הייתי אמורה לעשות תרגול בגלידריה אבל נראה לי שפשוט ישר אחרי העבודה בחנות אני אלך לדבר עם הבוסים בגלידריה ואומר שלא מתאים לי כי ראיתי בחוזה שמשלמים 18 שקל כולל הנסיעות כלומר אחרי כל ההורדות למינהם יישאר לי 14 שקל בערך וזה לא שווה, מה גם שבמהלך השבוע בעבודה החדשה אני מסיימת לקראת הערב וצריכה את יום שבת כיום מנוחה= מקווה שלא יהרגו אותי שם על זה פשוט לא מסתדר... מה דעתכם לנסות בכל זאת או לוותר ולהישאר בעבודה אחת שיותר משלמת?

לילה-בוקר-מה עכשיו? ../images/Emo141.gif

אז איך היה היום שלכם? מי עמד במשימות שלו? אצלי...אהממ.. עבדתי קצת על הפרויקט. אבל הוא קצת תקוע, וזה גרם לי לעשות הפסקה אחרי כל צעד קטן. הלכתי לספורט. שלחתי מכתבים (משהו שעדיין בשושו, ומאד מרגש אותי) הלכתי לפגישת הערב והיא הופסקה אחרי 10 דקות כיוון שהמדריכה הרגישה שלא בטוב (מעניין שכל השבוע - אני ביטלתי דברים שהיו לי, והפעם, לפחות אני לא אשמה
) ביטלתי את הפגישה עם הידיד - כי ממש לא בא לי עליו, אבל אחה"צ נפגשתי עם חברה
והיה מויי כיף

Neora Barak

New member
להבונת יקרונת ../images/Emo140.gif

שמת
יקירתי שהאתמול שלך היה כמעט כולו תחת שליטתך ותכנונך? יש לי הרגשה שזה מה שהוסיף לכייף - מאחלת לך ולכולאאאאאאאאםםםםםםם כאן סוף שבוע של רגיעה, שלווה, והנאה,

שליטה

זה לאו דוקא מה שאני מחפשת בסדר היום שלי. אבל כשיש ממנה (מהשליטה) מידה מסויימת - אז זה נחמד
מה שהיה כיף הוא העשייה. לעשות. לפעול. לפגוש. לא לשבת בחוסר מעש עם רגשי אשם (מעניין שפעמיים אני מנסה לכתוב את המילה רגשי אשם ויוצא לי רגשי אדם) שיהיה לך יום נפלא

ובוקר טוב לכוווווולנו ../images/Emo39.gif

מה מתוכנן לכם לסופ"ש? תכניות? מטרות? (ראיתי שאהבתם את עניין רשימת המטרות, אז למה שלא נעשה את זה קבוע? ואז יהיה אפשר גם לכתוב אם עמדנו במטרות ובמה לא עמדנו ולמה).

BellA עלמה

New member
בוקר אור

היום בערב מסעדה סינית - להורים י יום הולדת מחר בלי נדר טיול בגני הבהיי אתמול היה לי יום קשה אז לא ממש עמדתי בכל המשימות

Neora Barak

New member
מטרות זה יופי.. אבל אם מתכננים..

ומשו מתפספס לו, לא נורא, יש איזה איזון עדין בין רצון לתכנן, ויכולת לבצע, לפעמים אנחנו יכולים לתכנן, ולא ממש יוצא,.. כדי שמטרות לא תהפוכנה לעול, אלא למשו שכייף לבצע, רצוי שנבחר מטרות שמשתלבות לנו באותו יום, ובהתאם לתוכניות וליכולות, לא כל מטרה נוחה, לפעמים אנחנו חוששים מאכזבה או פספוס, לכן אני מציעה ללכת בהתחלה עם מטרות שיש בהן יעד לעתיד, נדבך נדבך, בקטנות, ולזרום איתן, מטרות זה הדבר הכי !!! שלנו, למעננו, אנחנו קובעים אותן, ואנחנו אלו שרוצים לבצע אותן, אם נשכיל להציב מטרות לא בשמיים, ישימות, וכאילה שתעשה בסוף רק טוב לנו, נוכל לעמוד בהן, ולא תהיינה לנו תחושות של החמצה

רננהלי

New member
שאלה../images/Emo163.gif

סליחה על הבורות, אבל מה זה "מוי"? כל הזמן כותבים את זה ואני לא מצליחה לפרשן לעצמי..

למעלה