בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה שלומכם? ואיך מרגישים על הבוקר? עם איזה מצב רוח קמים? נמרצים לקראת בואו של היום החדש? או חסרי אנרגיה? משימות ותכניות להיום? יש? אצלי
לימודים
להחזיר את המרץ להיום, כי קמתי בלי חשק לכלום
ספורט (זה יחזיר לי את המרץ)

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif

מצד אחד אני די נמרצת היום, כי המצב רוח השתפר בהחלט
ומצד שני- לא ממש מתחשק לי לבוא לעבודה כי שונאת להיות הכי חדשה ולא לדעת כל מה שקורה וכו', ועדיין יש פשלות קטנות שגורמות לי לחשוב כל פעם מחדש "וואי איזו דפוקה אני" או כאלה דברים. והתכנון העיקרי להיום: לעבור את היום עבודה השני שלי ולסיים אותו עם חיוך.

רננהלי

New member
צהרים טובים

אז חצי יום כבר עבר אבל המשימות שלי היום הן:
להתחיל לנקות לפחות את הארון שלי. או חלונות.(כבר רציתי לגמור לנקות את החדר שלי לפסח כדי שיהיה לי זמן לדברים אחרים. וחבל שלא התחלתי אפילו. מהזה אין לי חשק לפסח.)
קורות חיים!! לגמור את זה כבר! (ולחפש עבודה?)
דברים מזדמנים רגילים: כביסה,כלים.. זה בדרך כלל זה. אם יהיה.
ספורט
אם אמא שלי תרצה צריכה לנסוע איתה למשהו קצר. זהו כמדומני. נראה מעט אבל כולל הרבה.

רננהלי

New member
ביניים

הלכתי עם אמא שלי לאן שהיא רצתה. וזה לקח 3 שעות!!! (צריך לפתוח פה פעם עץ על כיבוד אב ואם והתמודדות עם זה. בין כשעושים את זה ובין אם לא.. כי כך או כך זה קשה..) ואני שפוכה שפוכה שפוכה. כי קמתי מוקדם. ותכננתי גם לישון טיפה לפני ביצוע המשימות שלי. ועכשו נותר לי הרבה פחות זמן. כבר 6 וחצי. אולי אני כן אלך קצת לישון, אחרת אני פשוט אמשוך עד הערב בצורה לא פרודוקטיבית לחלוטין.

רננהלי

New member
מה היה

בסוף נרדמתי לאיזה 3 שעות (מפליא, בהתחשב בעובדה שלא ישנתי כמעט בלילות האחרונים) כאב לי הגרון כשקמתי (הוא כאב עוד לפני למען האמת אבל התגבר). את הערב ניסיתי להעביר בלטפל בגרון הכאוב. אבל
התחלתי. וסידרתי כמעט את כל הארון. מקווה לסיים היום את החדר. עדיין הגרון כואב, אבל לא נורא כל כך. אז ספורט לא היה בא בחשבון אתמול וגם הקורות חיים נזנחו (שוב. ברור שזה בגלל שאני לא רוצה אז אני מדחיקה את זה הצידה) אז מה התוכניות להיום? אותן תוכניות והפעם לבצע באמת. ולהרגיש טוב
יום טוב לכולם

למעלה