בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב אנשים. עוד סופ"ש מתקרב בצעדי ענק. האם זה עושה את יום חמישי לעמוס יותר מהימים האחרים? תכניות, מטלות, כוונות להיום.
ספורט
לנקות הבית
תשלום חשבונות
עבודה על הפרויקט שלי
פגישת ערב. לא הרבה. אבל בטח ההווה יכניס דברים משלו.

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif

בצבא יום חמישי היה יום האנרגיות שלי, הייתי מנקה את המשרדים, עושה פול דברים כי ידעתי שמחר, כלומר יום שישי אני לא שם, אבל עכשיו כשאני עובדת גם שישי, זה פשוט עוד יום... והמשימות שלי להיום: לשכנע את הבוסית שלי לקבוע שעות עבודה בסיסיות שאני אדע בערך איפה אני עומדת ולא לדעת רק מתי שאני הולכת באמת... לקבוע סוף סוף ללכת לשחק באולינג- זה נדחה ונדחה בגלל עייפות ודי יאללה צריכה להנות קצת...

BellA עלמה

New member
Goete morgen

תוכניות לעבוד על המחשב לכתוב כמה מיילים ללמוד וסידורים

kung fu

New member
התוכניות שלי להיום ../images/Emo13.gif

עבודה על הספר השני (כתיבה) עבודה על מודעות עצמית מ-15:00-17:00 עבודה עצמית על שפע כספי עבודה עצמית על בריאות משופרת עבודה על להתקדם להשלים את הפרק הראשון בלימודי אמנות היכולת (זה הקונג-פו ללא אמנות לחימה) מעבר לזה, לא החלטתי

קישורים ../images/Emo13.gif

אני אשמח אם יש לך קישורים - במיוחד על מודעות עצמית, או מאמרים רלוונטים

kung fu

New member
יש לי המון קישורים במחשב של אתרים

על התפתחות אישית, אבל אין לי למאמרים ספציפיים. (אני לא עובדת בעזרת דברים שכתובים שם, אז אני לא יודעת אם יש שם מידע מועיל) העבודה שלי עם עצמי היא דרך דברים שלמדתי בקונג-פו, אצל ההילרית, מספרים, מעצמי ועוד. את עדין רוצה קישורים?

Neora Barak

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo178.gif

לפעמים, ריחות של ניקיון, ובישולים ואפייה ועוגת צ'וקולד מהולה בריח של קציצות ופשטידה בתנור ופנטסטיק וברקת.. הכל ביחד.. יוצר תמהיל ריחני של ביית כזה.. מכירים? אז זה מה שיש כאן,.. וזה עושה מין כייף כזה שקשה להסביר
עכשיו אני יכולה להתרווח סוף סוף, ו.. להתחיל לעבוד על כמה מאמרים לעיתון, ובערב יש לי אימון עם מאומנת מאומצת בוגרת, ומוכרחה לומר שאני ממש מחכה לזה בכליון עיניים !! נשיקות לכולם ותצליחו בכל היום ממני- האנרג'ייזר..

opalit

New member
כן הכיף

שבריחניות של הבית... איך התגעגעתי... שיהיה בהצלחה בהמשך היום :)

kung fu

New member
אני מקווה שאלו הקישורים שרצית

יש לי המון, אז אני אשלח כמה הודעות
הקישורים שאני אתן הם לא לפי סדר חשיבות או משהו כזה. זה ממש אקראי. no mind שמבאלה חיים אחרים

kung fu

New member
אתרים נוספים

פורום לחיות בהרמוניה (זה פורום שאני מנהלת ויש שם מידע רב במאמרים ובקישורים
) אותו כנ"ל על פורום ארבע ההסכמות שאני גם מנהלת אותו
עידן הדלי

setonr

New member
ללהבה ולכולם-כמו בחיים הגלים מעצבים

ומחנכים אותנו .הכל בעיני המסתכל. גם כשאתה למטה ומרגיש"פראייר", חכה לגל הבא ותעלה להשקיף למרחוק...

למעלה