בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אין לי הגיגי בוקר (יותר מדי שעות שינה) להיום, אבל כבר יש לנו כמה נושאים להזיז בהם את הגלגלים בראש. אז - להיום: תכניות משימות רצונות התמודדויות ושיהיה לכם יום מקסים

Neora Barak

New member
בוקר טוב להבונת- וכולם ../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

בכל יום של הרגשה טובה !!!

בוקר מקסים..... ../images/Emo20.gif

התכניות שלי..: בדיקות כל הבוקר... אז אולי קצת ללמוד... אז פסיכית... אז אולי עוד טיפה ללמוד... אז בייביסיטר... ואז אולי לצאת קצת עם חברים. (הרבה אוליים
) מחר, אני רוצה להצליח לשמור על איזון, כמו שהצליח לי ממש טוב בכמה ימים האחרונים (טפו טפו טפו). אני רוצה להספיק ללמוד, למרות שלא יהיה הרבה זמן. ואני רוצה להספיק קצת אנטרנט!
נראה מתי יצא לי. (בטח בלילה אם בכלל). ובאמת שיהיה יום מקסים.

liza26

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif אפשר להצטרף?

להבה - הפורום מקסים ואני קוראת סמויה כבר כמה זמן ותפסתי אומץ להצטרף יש מקום? מי מכין קפה?

ליזוווווש ../images/Emo24.gif

בטח שאפשר להצטרף. איזו שאלה. שמחה שתפסת אומץ, וברוכה הנמצאת
קפה בכיף. כמה צוכר?

liza26

New member
אחד וחצי ../images/Emo13.gif

אני לא שותה עם סוכרזית
ובקשר לקירזה שלך מאתמול- גם לי יש קטעים כאלה עם אחי הרכב שלו רשום על שמי כך שאני מקבלת את הדו"חות,הביטוחים וכל הניירת עד שחטפתי קריזה יום אחד ופשוט אמרתי לו שאני לא מתכוונת לטפל בזה יותר ובקשר למשפחה- אולי יש לך יותר מדי ציפיות מהם? ומכאן הכעס והאכזבה ובהחלט יש לך זכות לכעוס ולפי דעתי גם להגיד להם את זה. פעם אמרו לי משפט- יש דברים שנותנים עם הידיים וצריך לקחת עם הרגליים והכוונה היא שלפעמים כדאי לעשות דברים בעצמי ולא לסמוך על אף אחד.

בול פגיעה

באמת לקח לי זמן עד שהכרחתי שהמצב ישתנה והרכב יפסיק להיות רשום על שמי (אם לפחות היה יוצא לי לנהוג בו, אבל זה ממש לא קורה). אבל עד שסוף סוף התאפסתי על זה ו"לקחתי עם הרגליים", בינתיים קיבלתי את הזימון הנפלא לקורס נהיגה מונעת
טוב, זה יסתדר, בצורה זו או אחרת, ובמקרה הכי הכי גרוע, אני "אבלה" בקורס שיזכיר לי שפעם יצא לי לנהוג
מי יודע, אולי הנסיך על הסוס הלבן דוקא יבוא משם (אולי שללו לו את הרשיון על המרצדס הלבנה...
) בקיצור, יש דברים גרועים מאלה. מה שכן, לגבי ציפיות. המממ.. יכול להיות שאני מצפה. אני לא בטוחה לגבי התשובה שלי, משום שבאמת הורדתי את רמת הציפיות, אבל ייתכן שהייתי צריכה לחסל אותה לחלוטין?? לא יודעת. זו נקודה למחשבה עמוקה יותר, מבחינתי. האם זה לא די בסיסי לבקש שלא ינפנפו אותך? את הרגש שלך? או שאולי זה לא בסיסי, ויש אנשים שלא מסוגלים? לגבי שקרים והסתרות - אני חושבת שזו לא ציפייה גדולה מדי מצידי. חושבת...מה את אומרת?

liza26

New member
לגבי הנהיגה המונעת

תבדקי לגבי העניין שהוא זה שנוהג ברכב אם אני לא טועה - אם הוא מודה בעבירות אז מעבירים את הנקודות אליו שווה בדיקה. ולגבי ציפיות, האמת , לא חושבת שאפשר לחסל את זה לגמרי עוד לא מצאתי בן אדם שלא מצפה לשום דבר מאף אחד. זה נראה לי דבר מאוד אנושי עניין הציפייה כמו מן עבודה ושכר בצידה. ובקשר לעניין ה"נפנוף" - על זה אני עובדת חזק בזמן האחרון כי בתור הבת הקטנה בבית- די נפנפו אותי רוב הזמן והייתי צריכה להוכיח את עצמי ולהלחם על המקום שלי בהחלט יש מקום לרגש שלך ולעמוד על שלך ולבקש שיתחשבו ואם הם לא מנחשים את זה- תדרשי את זה (בחיי....אני כותבת לך ומרגישה שאני כותבת לעצמי)

גם אני הקטנה בבית ../images/Emo13.gif

ואני בהחלט מרגישה שאת הבנת מאד מאד לעומק בדיוק מה שקרה

BellA עלמה

New member
היי לך

ישנם אנשים שהדרך היחידה שלהם להתמודד היא דרך ההסתרה. לשנות אותם את לא ממש יכולה. פשוט תלכי את בדרך הנוכונה לך אם לא נוח להסתיר אז אל תסתירי מאוד מבינה את הקטע עם ההורים

כשמה שמסתירים - זה ממני

אז זה כואב. אבל זה נכון, אני לא יכולה לשנות אנשים, ומנסה ללכת בדרך שלי ולחיות כפי שנראה לי נכון.

broken child

New member
בוקר אור להבונת שלי-וכולם ../images/Emo42.gif

[יותר מדי שעות שינה?! תתביישי!!! אצלי הפוך
] תכניות:ללכת לעבודה,ליהנות שם,לשגע לאנשים ת'שכל בטלפון ולקוות שיעבור לי בכיף ומהר. משימות:אחת שכבר עמדתי בה אתמול-ללכת לישון בלילה. ועוד אחת שאתמול לא עמדתי בה,קשור להרגלי האכילה שלי... רצונות:שהיום יעבור בכיף,עם המון שמש בחוץ ובלב,שהאופטימיות תחדור והכאב יעבור. יום מקסים לכולם

למעלה