בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

כל האביב הזה, והשמש מסתתרת יותר מאשר בחורף. מה שלומכם הבוקר? תכניות, רצונות, פגישות, שאלות.. יש לי חופש מהלימודים - וזה גורם לכל התכניות שלי להיעלם בשניות ואני נשארת עם שארית של מסגרת שכוללת..ספורט בוקר ואז.. נאדה. אז יום וחצי ככה זה בסדר, אח"כ ליאוש נעשה יותר נוח. איזה תכניות יש לכם לחופשת פסח הבאה עלינו לטובה?

mimi131

New member
בוקר טוב יקירתי. שמחה לקרוא אותך

שמחה לקרוא את ברכתך החמימה על הבוקר. באמת האפור הזה הוא נחס והוא חלק מהסיבות למצב רוח דפוק. אז בואי נקח את הכל בפרופורציה. אחרי הכל גם זה יעבור. ומה מקור השם להבה ירוקה? את אוהבת את הצבע הירוק? גם אני.

מקור השם

אוהבת מאד צבע ירוק (זו אהבה חדשה) ומרגישה שזה חלק ממני ומהאישיות שלי. להבה = משהו דינאמי. משהו שהייתי רוצה שיהיה חלק מהאישיות שלי.

BellA עלמה

New member
בוקר אפור כזה

תוכניות? ללכת לאימונים בערב , סידורים בבוקר קצת עבודה על המחשב ולשלוח מיילים ובלי נדר איזה טלפון חשוב

liza26

New member
בוקר טוב ../images/Emo1.gif

אני זקוקה ל-100 גרם קופאין כדי לפתוח את העיניים היום..... תוכניות לפסח? וואלה , לא חשבתי על זה בכלל...

לקשמי

New member
בוקר אור

תוכניות להיום: אין ממש, הולכת לעבוד החל מהצהריים ועד דלא ידע. (אין לי מושג מתי אסיים לעבוד היום). ממש מחכה לחופש פסח שמתקרב ומחכה במיוחד לסוף השבוע הבא, שבו אהיה בנופש יוגה, 4 ימים (מיום רביעי עד מוצ"ש). אני יוצאת לנופש הזה אחת לכמה חודשים (הוא מתקיים 3 פעמים בשנה: בפסח, בחופשת הקיץ ובסוכות) והוא תמיד ממלא אותי באנרגיות ובהמון כח. אלה התוכניות שלי לחג

איזה יופי

גם לי יש תכניות דומות. אולי לאשראם. עדיין לא בטוחה. אבל זה בהחלט משהו שמקפיץ את האנרגיות למעלה.

opalit

New member
מחכה לחופשת הפסח

היא חופשה שמגיעה אחרי 3 שבועות עבודה רצוף,אז מנוחה, ודברים שדחיתי בנק, בילים וכאלה יותר מזה אין תכניות לא בא לי בכלל על הפסח הזה...

opalit

New member
לא בא

כי אני לבד החג, וכי אני שומרת כשרות לבד, אף אחד בסביבה שלי לא, גם כשזוג חברים יגיעו להתארח כמה ימים, שלזה אני מחכה, אני היחידה שתשמור ומבאס לצאת ולבלות איתם כשהדבר היחיד שאני יכולה להזמין הוא מים.

../images/Emo24.gif

להיות לבד בחג. גם אני הפעם לבד. יש לי אופציה להיות עם ההורים - אבל היא נראית פחות ופחות מפתה. לגבי הכשרות - למה את לא הולכת עם חברים למקום שומר כשרות? למה יוצא מצב כ"כ קיצוני של להזמין מים, כשבמסעדה כשרה אפשר למצוא לכולם מה לאכול?

opalit

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

תודה. איך את עם הלבד של החג? מה החלטת לגבי ההורים? אני נמצאת בפלורידה ובמקומות שנהיה לא יהיו מסעדות כשרות. אבל אני מקבלת את זה ושמחה לראותם חסרים לי "חברי אמת" פה.

חברי אמת -

בשביל כאלה באמת שותים מים ומוותרים על דברים
עדיין לא החלטתי. האופציה השתנתה קצת - אשתו של אחי שמעה שההורים לבד בחג, והחליטה לבטל את הביקור אצל הוריה והזמינה את ההורים שלנו (של אחי ושלי) אליהם. עדיין לא החלטתי, משום שהשבוע הצלחתי לכעוס על כל המשפחה. אז אמרתי שאחליט ברגע האחרון

בוקר טוב

מנסה לחיות יותר לנשום בחופשיות להנות מהפריחה המציצה מהחלונות,לעזור יותר בבית בכל זאת יש עדיין נקיונות,לאכול טוב. בפסח נהיה חצי מהזמן עם המשפחה מצד אבא בבית מלון בחצי השני מתוכננות כמה טיולים אחד עם החבר'ה לבלות יום אחד בבית וכנראה לבקר את הצד השני של המשפחה.

למעלה