בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה שלומכם היום? איך עבר האתמול - ביצעתם את שתיכננתם? תכניות, משימות, רצונות
לכאן.

BellA עלמה

New member
בוקר מקסים

היום יש לי שיחה עם הפסיכולוגית . אני הולכת אליה רק פעם ב.. לניקוי ארובות . שתעזור לי לגבי תוכניות לשנה הבאה קצת כיוון . חוץ מזה אתמול הייתי בברכה היה פשוט מדהים מקווה ללכת שוב היום חוץ מזה רוצה לסיים כמה פרוייקטים לעשות כל מיני סידורים

ערב טוב

עובר עלי יום לא קל. מרגישה מוזנחת מתמיד ואתמול רבתי עם הבעל. אחרי העבודה, הוא עוד רוצה לצאת לבלות עם חברים שלו לאיזה פאב סנוקר. אם לפחות הוא היה מזמין אותי, אבל הוא לא. אמר שזה בילוי לגברים בלבד. בשביל מה התחתנת איתי? יש לי להכין עוד אוכל לילדים ולקלח והחלטתי שאני לא מכינה לו.

נו? יצא לסנוקר או נשאר בבית?

אולי התקשורת צריכה לבוא בדיבורים ולא דרך "עונשים" קטנים כמו ארוחת ערב וכו'.

יאללה - שיהיה ערב טוב+הגיגים

היום היה לי יום עסוק, עם תור לרופא, והתעמלות וקבוצה ועבודה בבית. עדיין לא חזרתי לכושר מלא כמו לפני המחלה. מבאס אותי, אבל אין מה לעשות. זה יגיע. לקשמי, מרב הדיבורים על יוגה, עשית לי חשק לחזור לזה (לונג טיים שלא), אז יתכן ובקרוב
קוראת עכשיו שוב את הספר "איש הקוביה" של ל.ריינהרט. ספר...אמריקאי בוטה בכתיבתו (מעדיפה בד"כ ישראלים), אבל הרעיון של הספר כ"כ חזק ומפחיד. הטלת קוביה יכולה לקבוע לך את מהלכי חייך. זה יכול להיות משחק, וזה יכול להיות מאד מאד רציני....SPOOKY

מיכל..~

New member
היי להבה!!!

זה כמו שהיה במיכאלה! נו, אבא של מיה שיחק במחשק הזה של הקוביה חחחחח. טוב, ביקור קצר פה וכבר אני משתוללת! >מיכל הולכת לעמוד בפינה, מוסרת דש<

נכון ../images/Emo70.gif חחחחחחח ראיתי את הפרק

וקראתי את הספר הזה לפני מיכאלה
ואז אמרתי שאם אני אמליץ על הספר הזה, אז כולם יידעו שאני רואה מיכאלה. אז הנה וידוי - ראיתי מיכאלה ואפילו בקביעות. את כל הפאקינג סידרה, חוץ מהפרק האחרון
עצוב? פאתטי? אתם תחליטו... להבה הולכת לעמוד בפינה ליד מיכל

s h i r k u s h

New member
צהריים טובים ../images/Emo24.gif

איזה כיף שהסופ"ש התחיל, התחיל יחסית מוקדם בשבילי- כבר בשתיים עשרה- איזה כיף
<חחח ככה זה כשאתה עובד ביום שישי, אתה שמח כשאתה משתחרר יחסית מוקדם>. היום בערב- מסיבת יום הולדת לחברה במועדון, נדפוק הופעה, ומחר- בילוי עם חברות בעיקר ואולי אולי סוף סוף אני אלך לסרט- רוצה כבר חודש בערך לצאת לסרט ולא יוצא

למעלה