בוקר טוב

פודה

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

סתם מנסה לתת לפורום גוון קצת אישי...שיהיה לכולנו בוקר נ ה ד ר!

SuperGirl 25

New member
בוקר מקסים ../images/Emo39.gif ומסר לאבי-

אולי כדאי שתפרוש גם מהרס"רות ואז יהיה רשום מנהל זמני, אולי זה יקרב את גאולת הפורום
מה אתה אומר? מקווה שלא פגעתי...

את צוחקת ../images/Emo69.gif

הרי אף אחד מכם לא רוצה להחליף אותי. זה לא יקרב שום גאולה רק יברדק הכל. לא שאני נהנה מהמצב, אבל נראה לי שממילא הפורום בסדר גמור וצריך רק להשגיח מפני קטטות והודעות קונספירטיביות... מה איתך? לא מעוניינת להחליפני?

SuperGirl 25

New member
מה 'שתגיד...

להחליף אותך? לא נראה לי...האיילות היה מעוניינת בעבר, מה קרה מאז? יש כאן "פנים" חדשות, אולי מהם תבוא הישועה...

ג שם

New member
אבי מאמי, לא ככה מרשימים

לא משווקים את עבודת הניהול כעבודה בירוקרטית משעממת. וראה את ההבדל:
שימו לב!!!
סיימתם כעת את הלימודים
קורות החיים שלכם חיוורים
אתם מבקשים להרשים את המעסיק הפוטנציאלי
יש לנו את הפתרון עבורכם
איך נראית השורה הנוכחית בקורות החיים שלכם? "2004-2005 מנהל פורום מקצועי של עובדים סוציאלים בפורטל תפוז" זוהי השורה החסרה! יש בה את הנגיעה המתוחכמת (אינטרנט וכאלה) ואת מילת הקסם- ניהול. *העבודה בפועל כרוכה בטיפול במטרידנים, מציפנים וקטטות וירטואליות. השכר רק טיפטיפה יותר נמוך מדרוג העו"ס

איזו תגובה מושקעת ../images/Emo152.gif

אולי תנהלי את הפורום? אם לא האתגר המקצועי, לפחות השכר, כמו שאמרת, מדהים. לא עושים כלום ומקבלים.. אההה.... לא מקבלים כלום

ג שם

New member
אבל אם אנהל את הפורום,

איך אוכל להציק למנהל? אתה מבין, מאז שהבעת את רצונך לפרוש אני מתנהגת מה-זה-יפה, לא יוצרת פרובוקציות, לא מעשנת, לא לועסת מסטיק ברחוב, לא שותה ולא מתחילה עם בנים. מה כבר נשאר ממני, מה? תאר לעצמך שאצטרך להמשיך בפוזה הממלכתית הזאת לעד- בסוף עוד אהיה צוציאלית לתפארת.

למעלה