בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ישנתי ה-מון. וחלמתי על האקס שלי. חלמתי שאנחנו חוזרים. והיה כ"כ טוב בחלום. ואז תוך כדי חלום, קלטתי שזה רק חלום, והייתי עצובה. ואז קמתי עם עוד יותר עצב, על כך שבכלל חלמתי על זה. לא רוצה לחזור אליו אפילו בחלומות. בלעט. שייצא משם. תכניות משימות רצונות, לכאן
לימודים - להמשיך. אני מאד פרודוקטיבית, וזה מוצא חן בעיני
פוקוס. מיקוד. זו המשימה שלי להיום. אני רוצה להיות ממוקדת על כל מה שאני עושה היום. אם זה בלימודים, ואם זה באכילה. שקט ושלווה וריכוז.

BellA עלמה

New member
בוקר מצויין

היום אני בבית ויש לי כמה דברים לעשות
לימודים ועבודות
ספורט
להמשיך לשלוח קורות חיים לכל העולם ואחותו
ו... לא לשכוח לשתות הרבה

s h i r k u s h

New member
בוקר מדהים ../images/Emo140.gif

עוד דקה אני אסביר לכם למה הוא מדהים כל כך... אני כרגיל כמו בכל יום שני בחופש, סתם במחשב, יותר מאוחר אלך לשבוע הספר בת"א עם חברות ונזרום עם השבוע
וזאת לא הסיבה למה הבוקר הזה מדהים... ראו בהודעה נפרדת

ניאו30

New member
צהריים טובים ../images/Emo42.gif

בימים האחרונים אני לא יישן הרבה.בסופהשבוע היו לי שתי מסיבות אל תוך הלילה.אתמול חזרתי מאוחר בלילה,היום קמתי מוקדם...בעעע,טוב נעבור את זה.לפחות היום אני יוכל לנוח יותר.ויש איזה עוד משהו שקצת מעיק עליי מאוד בקשר למשהו שכתבתי עליו במרומז כאן. לימודים-בבוקר הייתי בראיון הכנה ללימודים שמתחילים בקרוב(למרות שעוד לא נרשמתי).הייתי בביתו של מרכז הלימודים שלנו במקום קטן,שקט וירוק ליד ירושלים.הראיון היה ממש טוב,וגרם לי לתחושות ממש טובות על החלטתי ללמוד את מה שאני אלמד.לאחר מכן,הוא גם גילה לי דרך מקצרת בין ביתו למכללה בירושלים.זו דרך מקסימה שעוברת בתוך יער!ואז ישר נכנסים לירושלים-איזה מגניב!נראה שאני אעבור שם שוב כל פעם שאני אסע למכללה. באותו ענין,אבל משהו אחר-לפני כמה שבועות "גיליתי" שהמכללה שאני הולך ללמוד בה שוכנת רק כמה עשרות מטרים מכיכר הקרויה על שם סבא-רבא שלי.אז היום ראיתי את זה גם במציאות.צירוף מקרים מדהים,לא?... הקטע של הפוקוס-מיקוד לא כל כך ברור לי,אז אם תרצי להסביר במה מדובר אני אשמח לשמוע(מה הכוונה ממוקדת על כל מה שאני עושה היום?). שיהיה יום נפלא לכולם

מיקוד

ממממממ...קצת קשה להסביר במילים. הרעיון הוא יותר תחושתי. להיות רגוע וממוקד במה שאתה עושה באותו רגע, בהווה, ולא להתחיל להתעסק עם העבר או העתיד. למשל, כשאוכלים ארוחה, אז להתרכז בארוחה. בביס. בחיתוך. ולא תוך כדי צפייה במחשב/טלויזיה, או במחשבות. מעין סוג של מדיטציה, אם זה יכול להסביר יותר טוב את מה שרציתי להגיד. לא שאני כזו מומחית בזה, אבל היה לי שבוע מאד לא מפוקס, וזה עוזר לי לחזור לשלווה פנימית. אז זהו, נסגרת על המכללה ומה שאתה הולך ללמוד? מתחיל בנובמבר הקרוב? אפשר כבר להגיד מזלטוב?

ניאו30

New member
אמממ...אצלי עד שאין בטוח זה לא בטוח

פחות או יותר אני די סגור על המקום ומהות הלימודים,בייחוד אחרי אתמול. עכשיו,נשארה לי רק ההחלטה עצמה-קודם ההרשמה ולאחר מכן התחלה עצמה של הלימודים,שעד כמה שהבנתי היא לאחר החגים,יענו בסוף אוקטובר או משהו כזה. אז אפשר לשמור על המזל טוב לעוד קצת.יש לנו עוד יום פתוח ב-7/7 ואם נרשמים שם מקבלים הנחה די נאה אז סביר שאני ירשם בתאריך הזה.אבל גם אחרי ההרשמה יש עוד איזה שלושה חודשים,ומי יודע מה יכול לקרות בזמן הזה?

ניאו30

New member
ותודה על ההסבר לגביי מיקוד.

לפי איך שתיארת את זה,זה משהו שגם אני צריך לנסות לתרגל אותו(אוכל מול הטלויזיה או מול המחשב,אבל אף פעם לא ממש מתרכז באוכל
)

opalit

New member
../images/Emo24.gif

איזה חלום.. איך אני מזדהה.. בהצלחה בלימודים. לי אין משימות :( אני עובדת 10 שעות ביום.אולי לאכול נכון.

למעלה