בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יאללה, מה התכניות שלכם להיום? איך אתם רוצים שהיום שלכם ייראה ויהיה? אתמול הייתה אצלי חברה ונתנה לי כמה עצות על גראפיקה - וזה שיפר המון. כ"כ שמחה שיש לי יכולת לבקש עזרה. ידיד שהיה צריך להגיע אליי אתמול, לא הגיע, אז היה לי עצוב קצת. במקום זה ה
אירחו לי לחברה. סססעמק. התכניות שלי להיום כוללות בעיקר את הלימודים. ואני רוצה שהיום הזה יהיה שמח. לפני כ-8 חודשים קיבלתי קלף שעליו היה כתוב: לא להתעסק במה שאין. אז זה מה שאני מאחלת לעצמי להיום. להתעסק במה שיש לי.

reedgreenwhait

New member
בוקר

התוכנית שלי להיום כוללת יציאה מהבית, מבחינתי זה דבר רע ! יש לי טור לרופא שיניים ואני לא בפאניקה בגלל זה, רק מפני שיש לי דברים חשובים יותר להיות בפאניקה בגללם. חוץ מטיפול שיניים, אני צריכה ללמוד, אין הרבה סיכויים שאני אעשה את זה... איך אני רוצה שהיום שלי יראה...? הממ...אני רוצה לשבת כל היום בחדר ולחלק את תשומת לבי בין טלוויזיה, ספר קריאה ומחשב.

reedgreenwhait

New member
שמתי לב...

אין לי מה לכתוב שם. ומה שהאחרים כתבו לא נראה לי כזה כייפי.

ומה כן כיפי בעיניך?

אף פעם בחיים שלך לא הייתה לך תקופה טובה, שבה נהינת מעשייה של משהו, או פעילות, או משהו בסגנון? מה אהבת פעם, לפני ששקעת?

reedgreenwhait

New member
היום אני לא אוהבת את זה

ולא עושה את זה...למה? כי אני מניחה שהשתנתי והפסקתי לאהוב את זה.

liza26

New member
היום שלי יהיה טוב../images/Emo13.gif

כי ככה החלטתי עכשו אגב התמודדויות, אני צריכה להתמודד עכשו עם גמילה מחיתולים של הבת שלי הגננת פשוט הנחיתה את זה ביום בהיר אחד ולמרות שהיא עושה את כל העבודה-נשארה העבודה בבית אז בזמן האחרון אני מרגישה כל היום אני מתעסקת ב"פיפי/קקי" מה שלמדתי מזה-זה לדבר ולהתיעץ כמה שיותר היום בשיחה עם הגננת, אמרתי לה שכעסתי על הילדה ולהפתעתי היא אמרה שזה בדיוק מה שהייתי צריכה לעשות. כן להביע את הכעס וכן להבהיר לילדה שאני לא מסכימה ולא לפתח יסורי מצפון מזה. אז היא ממש הרגיעה אותי על הבוקר.

../images/Emo45.gif אהבתי מאד מה שכתבת כאן

מה שלמדתי מזה-זה לדבר ולהתיעץ כמה שיותר היום בשיחה עם הגננת, אמרתי לה שכעסתי על הילדה ולהפתעתי היא אמרה שזה בדיוק מה שהייתי צריכה לעשות. כן להביע את הכעס וכן להבהיר לילדה שאני לא מסכימה ולא לפתח יסורי מצפון מזה.

liza26

New member
גם היום הצקתי לגננת ../images/Emo13.gif

אם היא החליטה לגמול את הילדה-אני חייבת עזרה והיא צריכה להבין את זה גם הבוקר דיברתי איתה קצת ושוב היא חיזקה אותי החלטתי שאת העניין הזה אני לא עוברת לבד הבעל שלי לא ממש תומך בזה.אמרתי לו שלפחות נחכה 3 ימים ושאני חייבת את התמיכה המלאה שלו גם זה חדש בשבילי: לתת סיכוי, לא להתיאש, לא לוותר אחרי הכשלון הראשון.

לתת סיכוי ולא לוותר

אני חושבת שזה חלק ממצב מאוזן ויציב. המצב הקיצוני - גורם לנו לוותר, לקפוץ ממקום למקום, לזנוח מהר ולשכוח ולקפוץ על רעיון חדש... והמצב היציב - עושה את מה שאת עושה כעת. למה את קוראת כישלון ראשון? במה נכשלת?

BellA עלמה

New member
היום

יש לי פגישה חשובה הבוקר צריכה להתקונן
לסיים איזה פרויקט
להמשיך בבירורים לגבי שנה הבאה פעילות גופנית בערב
ופשוט לנסות להנות מהיום

למעלה