בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

לא שיש לי זמן להיות פה, אבל עם התמכרות חיובית לא מתווכחים
אז עוד מעט אני יוצאת אל היום הגדול שלי. הכל מוכן, חוץ ממני (טיפוח צחצוח - עוד מעט). מזמן לא היה לנו שרשור בוקר טוב. אז יאללה, תכניות, רצונות, רעיונות להיום
הכל לכאן.

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

לעבוד, לעבוד, לעבוד... <על תיק חפיפה בעיקר ייפי!!!> ולחזור בערב ולשחק קצת עם הצוציק שיש לנו בבית- האחיין המדהים שלי שבא לביקור מניו יורק.

BellA עלמה

New member
בוקר אור

ירד פה גשם כמה מוזר תוכניות? לעבוד וללכת לסידורים בערב לצאת לצעידה ולצאת בערב לבית קפה עם ה
שיהיה יום מקסים

ניאו30

New member
בוקר טוב ונפלא ../images/Emo42.gif

להבונת,שיהיה בהצלחה ביום הגדול שלך,ואחר כך תקופה רגועה ושלווה יותר כך אני מקווה,מחכה לך. תוכניות להיום-בערב פגישת סיכום צוות התנדבות ורעיונות לשנה הבאה(אני כמעט בטוח ממשיך שם).ישר לאחר מכן אני נוסע למסיבה(כן,עוד אחת...החיים קשים,אה?
). רצונות-אני רוצה להתחיל להפנים עוד יותר את מה שכתבתי בשרשור האושר-האושר תלוי רק בי! אני רוצה להיות מאושר ולכן היום אני אהיה מאושר!אני ארקוד כמו שאני יודע,ואם אפגוש אנשים חדשים מה טוב,אבל אני ארגיש טוב לא בגלל זה אלא בגלל שאני ארגיש את החופש ואת שמחת החיים.אז אני בטח אחזור בשעות הקטנות של הלילה לאחר לילה סוער של ריקודים ומקווה גם מפגשים עם ידידים שמכירים. אה,וגם פה ירד בבוקר גשם...זה היה קצר אבל טוב... שיהיה יום יפה ומקסים לכולם

opalit

New member
אני הייתי בים..

איזה כיף ומרגיע הים. אז איך היה היום?

למעלה