בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

תכניות, משימות, רצונות לשינוי - לכאן אני
עבודה סמינריונית - להמשיך
נסיעה לאוניברסיטה (בגלל העבודה)
ספורט בערב
להיות שלווה, ולא משנה מה יהיה היום

רננהלי

New member
חייבת לפרוק

קודם כל שלום
טוב להיות פה (אתמול כתבתי כאן תגובה להודעה ופתאום נתקע התפוז והיא לא נשלחה - הצטערתי )-:. אני אנסה לשחזר בהמשך) חייבת לפרוק, אני מרגישה קצת מתוחה קיבלתי הצעת עבודה ממישהי שאני מכירה היום. במקצוע שלי. מצחיק, כי התכוונתי לדבר איתה על עבודה בפעם הבאה שאני אראה אותה, סתם לשאול אותה אם היא מכירה משהו בתחום, לאו דוקא אצלה. ופתאום היא מתקשרת. משהו שטוב להתחיל ממנו כי מקבלים הרבה ניסיון, וזה מגוון. וזה לא הרבה כל כך שעות בשבוע, זאת אומרת שאולי אני אוכל להמשיך לעבוד בעבודה שאני עובדת עכשו ונורא נהנית ממנה (רוצה להמשיך פשוט כי היא עושה לי טוב) זה אומר להכנס למקצוע אבל לאט לאט וזה פחות מפחיד ככה. ומה אני מרגישה עכשו? קצת חוששת, אבל יש בי גם תחושת ציפיה וסקרנות. וזה כל כך טוב. כל השנה הזו זה לא היה לי. היה לי כל כך קשה שרק רציתי ראש שקט בלי שום אתגר. ואני מתוחה נורא, אבל זה שמעורבב בזה גם ציפיה חיובית, זה כל כך טוב
עכשו: קו"ח (כבר יש, רק לוודא שהכל בסדר ולמסור אותם) ללכת לראות את המקום בשבוע הבא נ.ב היא שאלה אותי אם אפשר לברר עליי קצת ממישהי שעבדתי איתה פעם. וכל כך שמחתי - כי אותה אחת נורא מעריכה אותי.

רננהלי

New member
הורדת לחץ

איך מורידים לחץ ומתח? זה עלול לגרום לפגיעה בתפקוד לפעמים. הייתי חסרת מנוחה היום. והיו לי כמה דברים לעשות ולא עשיתי בגלל זה. מה שעשיתי זה לנגן בפסנתר כדי להירגע וזה עזר לי, אבל אני חוששת קצת שהמתח והחשש יגבר ולא יאפשר לי לעבוד מספיק טוב. (וגם ליהנות מהחופש לפני כן. כי אם אני אתחיל שם זה יהיה רק בספטמבר)

נו? אז איך עבר?

חוצמזה שפתחתי לך שירשור הורדת מתחים
כבר יש חדשות? קיבלת את העבודה? אני חושבת שהזיהוי שלך - שזה מצב של מתח חיובי, הוא מאד טוב, וגם מעניין. זה גרם לי לחשוב על מתח בצורה אחרת, חיובית יותר. וזה מקטין את הפחד מההרגשה הזו.

רננהלי

New member
תודה להבונת

על השרשור
איך היה? עוד לא היה מסרתי קו"ח אבל רק עוש שבוע אני הולכת לשם. יקח עוד זמן עד שאדע.. בינתיים מנסה לטפח את החיובי. אחד הדברים שהיו לי קשים כשדיברתי איתה, זה שהייתי במתח וגם נורא רציתי לספר למישהו. אבל לא היה לי למי. להורים שלי לא רציתי להגיד כי אני לא מספרת להם מה קורה לי עכשו. לא רוצה שידעו. אני אספר רק כשאדע בודאות. טיפול יש לי רק שבוע הבא. ואין לי אף חברה שאני יכולה להתקשר אליה בהתרגשות כשמשהו קורה (
) אז פשוט כתבתי פה, ושמרתי את זה לעצמי. ורק היום יצא לי לספר לחברה קצת. לפעמים בא לי להתפוצץ מזה, כי אני חייבת לנתח קצת דברים ולדבר עליהם. מה שחיובי ושלילי, ומה מלחיץ אותי. ותמיד עד שאני מגיעה לטיפול כבר הכל שכך. מנסה לא להתעצב מזה. כרגע אני מקבלת שככה זה כי אני לא מסוגלת לשנות, לא יודעת איך. ולהשקיע מאמצים ריקים בפיתוח קשרים נמאס לי. אז אני נשארת בקשרים של 'בערך'.

המאמצים הם לא ריקים

כל קשר של 'בערך' מקדם אותך לקשר אמיתי. ככה אני מאמינה בכל אופן. מכל קשר לומדים - ואת יודעת לנתח מה היה טוב ומה לא, ולכן זה יכול לעזור לך להתקדם.

למעלה