בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ימים עסוקים יש לי
אתמול נפגשתי עם חברה (חברה טובה, אבל התרחקנו מאד מאד בשנה האחרונה). זה היה מאד קשה לפגוש אותה. חזרתי עם מתח נפשי מאד גבוה. אח"כ נפגשתי עם אבא שלי באיקאה, וחידשתי קצת את הבית שלי (שרשור הבית - עשה לי מוטיבציה), ואז חיפשנו את המכונית ש"הלכה לאיבוד" חצי שעה, ואח"כ ישבנו בבית קפה מקסים. אבל לשבת עם אבא שלי - זה גם לא פשוט. הוא לא מדבר. הוא מתווכח. כל משפט - זו עילה לספק. זה הוסיף על המתח שלי עד שהרקיע שחקים. הגעתי עייפה מאד הביתה. תכניות שלי להיום: תיכף זזה לחדר הכושר. מצפה לטלפון מהדודה מפאריז, שנחתה בישראל אתמול. ובערב - הצגה עם חברה. טוב להיות עסוקה.

בוקר נהדר לכולנו ../images/Emo24.gif

אתמול חוויתי משברון קטן בנוגע לאהבה, אבל עברתי אותו והגעתי שוב לכמה מסקנות ומקווה פשוט לממש את המסקנות האלה ולא לברוח מהם. קמתי די מוקדם כדי לחפש עבודה, שלחתי בכמה אתרים את הקורות חיים שלי, ועכשיו אני סתם גולשת להנאתי בפורומים. עוד מעט אני אלך להעביר את הדברים מהחדר הישן לחדר הרגיל, טוב לחזור לחדר הרגיל שלי עם המיטה שלי שהיא בגובה נורמלי ועם הדברים שלי. בהזדמנות זו אני אעשה קצת סדר. להבה, בקשר למפגש עם אביך, אצלי זה משהו די דומה: אבא שלי בכלל בקושי מדבר ולא מראה עניין ואמא שלי אם יושבים איתה זה תלונות, צעקות ועצבים- ובגלל זה מעדיפה לא להיפגש איתם ולא להיות בקרבתם. הם גורמים לי להיות עצבנית ולא אוהבת את זה.

BellA עלמה

New member
תכף צהריים טובים

יום עמוס של סידורים וכאלה בערב אלך לברחה ואחרכך אולי לאיזה בית קפה עם חברה (החבר עובד עד מאחר היום) יום טוב לכולם

למעלה