בוקר טוב!

בוקר טוב! ../images/Emo42.gif

אנשים יקרים! מצטערת, אני לא כל כך פה בזמן האחרון... התחיל לי קורס פסיכומטרי, ואני צריכה להשקיע בזה המון זמן, אז בחודש הקרוב אני לא בטוחה אם יצא לי לכתוב פה הרבה.. אבל אני תמיד קוראת, אז אני מחכה לשמוע על הרבה הצלחות
בלי שום קשר- מה שלום כולם? ראיתי כמה שמות לא מוכרים, אז ברוכים הבאים לכל החדשים! מקווה מאד שתישארו
שיהיה לכולכם יום נפלא אוהבת המון, סירופ שוקולד

ארינה

New member
מה שלומך מתוקתי?

בהצלחה בפסיכומטרי איפה את עושה? באיזה בית ספר? אנ גם רוצה להתחיל ואני לא יודעת איפה להתחיל. שטויות אנחנו נשלים לך את החסר. LOVE YOU ארינה

שלומי מצוין ../images/Emo9.gif

סיימתי עכשיו את השיעורים של הפסיכומטרי.. כל כך הרבה "יחסים".. (היחס בין צב מירוץ לבין סוס מירוצים הוא 1:100 לטובת הסוס. היחס בין צב מירוץ ועכבר מירוץ הוא 1:60 לטובת העכבר. העכבר רץ במהירות 32 קמ"ש, באיזה מהירות רץ הסוס?
) לא עשית את הפסיכומטרי דרך הצבא? אני זוכרת שאח שלי עשה קורס דרך הצבא והצבא מימן לו חלק מהקורס.. בכל מקרה צריך מלא זמן בשביל זה, אז תעשי את זה מתישהו שיהיה לך יותר זמן.. זה משהו כמו שעתיים כל יום רק בשביל לתרגל..
אבל מה, שאני אתלונן?
החיים יפים, ואני נהנת מכל רגע של להיות בת 17
אוהבת המון, ס.ש. האופטימית

ארינה

New member
לא, לא עשיתי דרך הצבא

ואני יודעת שצריך מלא זמן וקשה לי עכשיו כי יש לי המון עבודה. חוץ מזה כמה זמן הקורס בכלל אין לי מושג.

rutti

New member
ס.פ. מתוקה

מה שלומך? כבר התחלתי לדאוג. באמת לא שמענו ממך הרבה זמן. הזכרת לי שגם אני צריכה לעשות פסיכומטרי אני פשוט מנסה להתעלם מהעובדה הזאת. שיהיה לך הרבה בהצלחה ותקפצי מידי פעם להראות שאת חיה. אוהבת ומתגעגעת, רותי.

mikloi

New member
ארינה ורותרות צודקות!

אנחנו כבר נעדכן אותך בהכל, מה שכן, עכשיו מגיע לך כפול בהצלחה, אז:
תזכרי שאנחנו אוהבות אותך!!!

Alinush*

New member
בהצלחה לך ס.ש ../images/Emo50.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif

למעלה