בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

היי כולם בוקר נהדר אני בעבודה
פאצ´נגה...יום כתום נדבר בהמשלך שלכם מלכת ה-

pachanga

New member
אחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יום טוב גם לך חמודה
ווא גם אני בעבודה וגם אני מחוברת כמוך אבל גם נדבר בהמשך... כי נכנסתי לכמה דקות לראות מה השתנה ברבע שעה
אני כבר מתגעגעת אליךךךךךךךךךךך מחכה ליום חמישי

pachanga

New member
כן ויש לי הרגשה....

מה שיהיה אחרי הסוף שבוע הבא זה יהיה אחרי הפצצה

The seventh sin

New member
בוקר טוב לבנות הפורום החסודות..

מה קורה אחיות שלי , הכל טוב ? בטח פאצ´נגה ומלכת השמש התעוררו מוקדם היום אני התעוררתי עכשיו ... שינה מהסרטים , יקיצה טבעית ... עם כוחות מחודשים החטא השביעי ..

pachanga

New member
צהרים טובים לך !

אני דווקא לא ישנתי כל כך טוב אחרי השיחת נפש שהיתה לי עם אחותי אתמול.... ששוקלת כל מילה ומילה.... אני מברכת את היום הזה שהכרתי אותך חמודה

The seventh sin

New member
מצטער לשמוע ....

אבל אני לא דואג לך את מסתדרת בלי לישון... בכל זאת חיי לילה או לא חיי לילה ... מקווה שיעבור לך היום חלק ורגוע ... ועם הרבה אקשן טוב וסוחף ... בתשוקה .. החטא השביעי

למלכת שמש ,תסליחי לי אם את נעלבת

יש לי שאלה בקרוב יגיע חורף ותחסר לנו שמש בעננים אז מכיון שאת מכלת שמש למה שלא תחליפי אותו בזה סערה בחוץ הריי אנחנו חיים נושמים בזכות שמש בעצם בזכותך

חמודונת...

לשאלתך החכמה לצערי גם בחורף אני זורחת ולא נותנת למר גשם לחליף אותי אני פה בשביל לחמם אותך ולאוהבך... יום נהדר שלך תמיד בזריחה מלכת ה-

למלכת השמש

אני מצטער מאוד שלא כתבת לך כלום אתמול בלילה כי כל לילה שאת שוקעת אני מתעורר בלילות ורושם מילים הכי מגניבות בשבילך כדי בשעת הזריחתך את מאירה את כל ההודעות ,ורואה הודעה שלי אחת מיוחדת בשבילך משהו שיפעיל לך את מצב רוח אז כל שוב אני איתך שתמיד ורק שלך כמו של מישהי רק שייכת לי

דרור חוץ מ....

קיסי אף אחד לא שייך לי ואני לא שייכת לאף חד. תודה על המחמאות כוחי עדיין במותניי עדיין אני זורחת במלוא הכוח שלך תמיד מלכת ה-

מיזה קיסי

ברור שאני יודע שאת שייכת לעונת קיץ כי בקיץ השמש תמיד למעלה נותן לנו אוויר נעים נותן לנו חום נותן לנו אור ובזכותך אני חיי ותמיד אהיה חיי בשבילך

את יודעת מה

אני חושב שאת מתוקה מאוד נחמדה עדינה טובה ואני מאמין שאת כמוני שאוהבת לעזור

דרור הסמקתי ../images/Emo9.gif

תודה מכל ה-
אני מודה על המילים היפות יום נהדר שלך מלכת ה-

למעלה