בחג - הנוהל הקבוע...
יש משפחה שאני מתארחת אצלה קבוע כל שבת. אני שם גם בכל סעודות החג, ב"ה. ניסיתי להזמין אלי חברות, אבל לא הצליח. לא נורא. הצעתי למשפחה להכין משהו מהאוכל, וקיבלתי הוראה להכין עוגיות שוקולד לכל הסעודות - כמה שיותר. בקונטיינר. אז לפחות אני אהיה עסוקה. מדובר בטונות של ביסקוויטים, שוקולד ומרגרינה... קיבלתי אישור מהפסיכולוגית שלי להתפלל שאמא שלי תמות. אבל לא נראה לי שאני אבזבז עליה את התפילות שלי... הבנתי שהטיפול מאד היטיב איתי, ולכן הגעתי למקום מצויין עם עצמי. השקיעה התרחשה כנראה בגלל המגע האינטנסיבי עם הטירוף של הבוס שלי. זה טירוף שמאד דומה לטירוף של ההורים שלי, וזה משפיע עלי בפנימיות גרוע וגרם לנסיגה. אמנם הסתדרתי איתו היטב, והוא מאד העריך אותי, וחוץ מזה, ברגע שראיתי במה מדובר, מיד המשכתי לחפש עבודה אחרת, וכשמצאתי עזבתי. אבל בכל זאת הייתי אצלו חצי שנה, והשהות במחיצת ההתנהגות שלו השפיעה עלי רע. בנוסף ניסיתי לחדש קשר רופף עם אמא שלי, בגלל שהרגשתי טוב הרבה זמן, ובגלל שאנשים שחשובים לי מאד האמינו שזה יהיה לטובה. התאכזבנו בגדול. היא מטורפת לחלוטין, וזה גורם לי לנסיגה ולהתדרדרות קשים. אני חייבת לשמור על איזון עצמי, והאיזון שלי מאד עדין. אשה מטורפת ומזוהמת. יש לה רק 2 בנות, אני ניתקתי איתה את הקשר, והיא כל הזמן מתבכיינת שהיא איבדה אותי. אז במקום לשמור מכל משמר את הקשר עם הבת השניה, היא מאמללת אותה ופוגעת בה ללא הפסק, עד שאחותי טוענת שכל פעם אחרי שהיא משוחחת איתה, היא מרגישה שהיא רוצה להתאבד. אבל אחותי לא מסוגלת לנתק קשר, והיא גם חזקה יותר ונפגעת פחות בפנימיות שלה. יש לה גם יותר חיים אמיתיים להישען עליהם - בעל, 3 ילדים. זהו, אחרי שעשתה לי "טוב על הלב" לכבוד השנה החדשה, בתמורה לכך שניסיתי לחדש איתה את הקשר, הודעתי לכל דיכפין שעם המילים האחרונות שלה היא תלך לקבר. ממני היא לא תשמע יותר. אלא אם כן היא תצליח לעצבן אותי מאחורי הגב, ואז אני מבטיחה שאגיש נגדה תביעה משפטית ואדרוש מימון מלא לכל ההוצאות הרפואיות שהיו לי מגיל 20 ועד היום + פיצויים על צער ועוגמת נפש!