בוקר טוב

מיה :)

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אצלי הוא לא כל-כך טוב... היום בבוקר הודיעו לי בעבודה שאני בכלל לא זכאית לימי חופשה של חתונה, וזה אחרי שלקחתי יומיים חופש
האם אתן יודעות משהו לגבי מה אומר החוק?

אתי@

New member
למיטב זכרוני, ענבל ממתחתנים בדקה

את זה ומה שהיא גילתה, זה שלפי החוק המעסיק לא חייב לתת ימי חופש. מה שכן, במקומות עבודה מסודרים (ונחמדים) נוהגים לתת חופשה לרגל חתונה, כל מקום עבודה כראות עיניו... אני יכולה לומר לך שאני עובדת במקום מסודר מאוד וותיק מאוד ואני לא מקבלת שום יום חופשה על חשבון העבודה - כל יום הוא על חשבון החופשה השנתית שלי
.

New member
זה לא פייר...

אני פעם שמעתי שמקבלים שלושה ימי חופשה (על פי חוק)! מה קרה לזה? שינו את החוקים?

*שיר

New member
זה באמת לא יפה

בכל החברות שאני מכירה (טוב, זה חברות הייטק) נהוג לתת לרגל הנישואים 3 ימי חופש, ולהולדת ילד -יומיים.

New member
גם אני בחברת הייטק ../images/Emo10.gif

ועדיין זה לא אומר שהם התפתחו מנטלית...

*שיר

New member
בגלל זה גם היית שם יום אחרי החתונה

איזו מין חברה זאת?
(מותר לשאול איך קוראים לה?)

New member
נכון ../images/Emo46.gif

הםצ גם לא הסכימו לתת לי ימי חופשה על חשבוני לירח דבש! ומכיוון שאני חובדת חדשה (חודשיים) כל וויכוח קטן יכול לשלוח אותי ישל ללשכת תעסוקה! אז הנה אני כאן, בעבודה היקרה שלי, חוזרת כל יום מותשת מהעבוה (גם בעלי היקר) במקום לרבוץ באיזה חוף נידח באי-שם...
ומה שנותר לנו לעשות זה לנסוע ליומיים לצפון בראש השנה!

*שיר

New member
אוי, איזה באסה...

אני מבינה אותך לגמרי... לפני שנה היו נותנים לך חודש חופש ועוד מממנים לך את הירח דבש
.. אבל היום הם יודעים שכולם לחוצים על העבודה אז אפשר להיות מניאקים.

אצלינו - גיליתי להפתעתי - שאני

מקבלת 3 ימי חופש ע"ח החברה. וזו חברה שבד"כ לא מקצרת ימים בחול המועד (כלומר עובדים רגיל) ובכלל - קצת צפופה עם העובדים. אבל אני מאד שמחה שגיליתי את זה..

New member
יופי ../images/Emo45.gif

דרך אגב, לגבי האפטיות - גם אני הייתי שם. התחלתי להרגיש את ההתרגשות רק כשהייתי עם אתי אצל הספר. והיא יכולה להעיד על כך. כך שאת בחברה טובה.

הילית*

New member
באופן מפתיע החוק לא מתייחס לזה

אבל, במקומות מוסדרים כמו משרדי ממשלה נותנים 3 ימי חופש (איזה כייף להם). גם אני לקחתי על חשבון החופשה הרגילה שמגיעה לי. דרך אגב, רק שתדען שהחוק אומר שכאשר יולדים מגיע לבעל יום חופש....

*שיר

New member
גם אני הייתי בטוחה שזה מכוסה בחוק

אבל כשבדקתי ראיתי שזה בעצם תלוי בטוב הלב של המעסיק.

נופר30

New member
עד כמה שאני זוכרת רק יום החתונה

הוא יום חופש אבל תרימי טלפון למשרד העבודה למחלקת דיני עבודה שם יתנו לך תשובה יותר ברורה יותר

למעלה