בוקר טוב

אורית27

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

היי בננות בוקר טוב לכן!!! מה כולן עוד ישנות?..... טוב בעצם מה אני רוצה ממכן זאת אני זאת שקמתי מוקדם.... בכל אופן אני מקוררת בצורה מחרידה מכירות את זה... האף סתום, הגרון כואב? (אוף אני שונאת את זה!!) גם ככה אני כבדה עכשיו ואין לי כח לכלום... אני רק מקווה שהיום הזה יעבור כמה שיותר מהר.. טוב דיי מה אני מכניסה אותכם לדיכאון? פשוט בעלי יצא היום מוקדם מהבית ואין לי למי לבכות.. תבינו אותי
. שיהיה המשך יום טוב.

etilly

New member
נשמש לכתף שלך בכייף!../images/Emo23.gif

החלמה מהירה, תשתי המון המון, ותתפנקי קצת מתחת לפוך... אנחנו כאן בשביל לעשות לך חברה.

ammy

New member
בוקר טוב גם לך ../images/Emo42.gif

תרגישי טוב !!! תכתבי אם משעמם לך.

צופיה**

New member
בוקר טוב לכן בננות

הלוואי והייתי יכולה להיות עכשיו במיטה עם פוך חמים........... הגעתי לעבודה בשעה 7:30. עוד לא הספקתי לסיים את הנס קפה וכבר "קפצה" עלי אחת בעבודה שאני אסביר לה מיליון דברים מאתמול בערב.... מה אני אשמה שהיא עובדת עד שמונה בערב?????? ואני הלכתי כבר בחמש?????? לא חשוב אני אכין לי עכשיו כוס תה חם ואשתדל להתרחק ממנה עד שאסיים אותו...... יום טוב לכולם..............וגם לחולים-החלמה מהירה....

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב! תרגישי טוב!

תשתי הרבה תה
עם דבש ולימון ותקחי ויטמין C (מותר בהריון, נכון?)

צופיה**

New member
ואני חשבתי שאני המשוגעת היחידה

שהולכת לעבודה גם כשהיא מקוררת.... החלמה מהירה -------> לשתייכן.

אורית27

New member
תודה..

עכשיו אחרי כל התמיכה שלכם אני בטוחה שאני יבריא יותר מהר...

מיה :)

New member
הייתי עכשיו אצל הרופאה

קיבלתי חופש מחלה וזהו! ממש מעצבן שנשים בהריון לא יכולות להתרפא כמו כולם. שימציאו כבר משהו גם בשבילנו!!

*שיר

New member
כן!! עשיתי אתמול והיום אני הולכת

לרופא החדש - השאירו לי אתמול הודעה בדיוק כשעשיתי US! דברים טובים קורים בזוגות, הא?

למעלה