בוקר טוב

• פותח הנושא g a z
  • פורסם בתאריך

g a z

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

בא לי לפרוק קצת... חזרתי עכשו מבילוי.. היה ממש נחמד. ובאמת שהיה לי ממש כיף בימים האחרונים והייתי כולי במצברוח טוב והרגשה נעימה. הייתי עם האנשים שאני אוהבת והספקתי לעשות דברים שרציתי. בכלל, עוד 6-7 שעות אני יוצאת שוב, הפעם עם שתי החברות הכי טובות שלי... אז למה לעזעזאל, כל כמה זמן, ככה סתם, אווט אוף דה בלו, תוקף אותי דאון כזה בלי קשר לכלום, ואני מרגישה כאילו אבטיפוס כתבו במיוחד בשבילי את השיר "מועקה"? ואז שוב צפים געגועים עזים, חלקם במקום, כי ממש לא אכפת לי, ואפילו כיף לי להתגעגע לאנשים שאני אוהבת ורוצה להיות עכשו במחיצתם, אבל חלקם ממש לא במקום. ואני שונאת ששירים מזכירים לי פנים שאני רוצה לשכוח. ואני שונאת שהוא לא יוצא לי מהראש, הזבל הזה! והשביז אותי לגמרי שה"אופציה החדשה" שחשבתי שצצה לי היום, בסוף מתרצת לי ב"אני בתקופה מתוסבכת עכשו". כי מי לא בתקופה מתוסבכת עכשו!? מה זה ההגדרה המטופשת הזאת!? כל אחד נפגע, לכולם יש צלקות ופצעים פתוחים. אף אחד לא רוצה להפגע שוב. אבל להחליט שעכשו זו תקופה מתוסבכת?! מה זה השטויות האלה?! ואם לא מתאים לך, אז תגיד שלא מתאים לך. אל תזיין לי בשכל ואל תמכור לי לוקשים. כי נמאס לי מהחרטות האלה! ודי, אין לי כוח לחפש ולהתאמץ יותר. ובאמת שאני לא מאלה שיושבות רגל על רגל ומחכות. אני יוצאת ומבלה, אני יוזמת ומזיזה עניינים שאני רוצה. אבל די, גם לי מגיע קצת שקט ומשהו בחזרה.

Cobe Anan

New member
המממפ...

>זה טוב שאת יוצאת ומבלה ונהנית.זה נותן לך את הביטחון שאת לא צריכה קשר `בכוח`. הלוואי ולי היתה התחושה הזאת כשהייתי רווק 22 שנה..>אני חושב שאולי את מוצאת חלק מהבנים האלה במקומות הלא נכונים, ונקשרת אל חלק מהם מהסיבות הלא נכונות.``משנה מקום-משנה מזל``,מכירה?>געגועים ו`דאונים` הם טבעיים. זה קורה לפעמים גם כשאת הכי מוקפת באהבה, ואפילו כשהגעגוע הוא למישהו שלא היה טוב אלייך.אולי את מתגעגעת למי שהוא היה בשבילך, אולי למה שהוא גרם לך להרגיש מתישהו, ואולי רק לפנטזיה שהיתה לך עליו.. אבל בכל מקרה אל תדאגי-את לא דפוקה:) >אני יודע שבקרוב תמצאי מישהו שיהיה גם ידיד טוב וגם מאהב נפלא (יש לי דוגמה מצויינת לכך שזה קיים...), ואיתו יהיה לך יותר קל לשמוח,הדאונים כבר לא יהיו אותם דאונים,הגעגועים ידעכו (כי למה כבר נשאר להתגעגע כשהפנטזיה שלך מתגשמת מולך,ומישהו נפלא תופס את המקום החשוב של מי שגורם לך להרגיש נפלאה וחשובה?), ובאמת יהיה לך יותר יפה בחיים.זהו.

נועם m

New member
איך שאני מבינה אותך...

אני בדיוק במצב כזה עכשיו- אמנם לא בדיוק מאותן הסיבות, אבל התחושה הזו שלא משנה מה תעשי, תמיד יהיה את הפן הזה שלא מצליח לשמוח ולהשתחרר לגמרי... שלפעמים ממש קשה לך להראות לכולם שאת שמחה... לפעמים צריך קצת "לבד" בבית. אל תתעמקי יותר מדי במחשבות עליו אבל זה מאפשר לאגור כוחות לקראת הפעם הבאה שאת צריכה להיות "שמחה וקופצנית" בנוכחות אנשים אחרים.

למעלה