בוקר טוב

• פותח הנושא tik24
  • פורסם בתאריך

tik24

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכוווולם סוף סוף אני החלטתי להתחיל לגלוש קצת מאוחר (בן 25) היום
יש לי מספר שאלות 1)אך בוחרים גלשן 2)איזה ציוד חובה !!! לגולש מתחיל או...פשות תגידו איזה מתאים לי גובה:175 משקל:76 תודה רבה לכולם

adishunem

New member
אוקיי בוקר מעולה

תראה אני גולש כבר הרבה שנים, בתור גולש ותיק (ללא היבריס), אני ממליץ לך להתחיל לגלוש בדיונות של קרית גת בחולות טובעניים על קרש גיהוץ. אח"כ שתגיע לרמה שאתה יודע לצאת מביצה, תצא מהמצב העגום שאתה נמצא בו. אני אישית ממליץ לך בחום על גלשן eresh gihuz 100w שזהו אחד הגלשנים שמתאימים לך. כמו כן אני חושב שהמשקל שלך הוא משקל ממש ממש מעאפן אתה שמן ! אז אתה יכול לשבת לי אם בא לך.. בלאיי.... פשששששששששש..

PinkyRaSta

New member
מומלץ גלשן בסביבות ה2 מטר ../images/Emo210.gif

1.90-2.00 וזה כבר פאן בורד, גלשן מאוד גדול.. ככל שאתה לוקח קצר יותר באורך, תיקח עבה יותר בעובי.. כדי שיפצה. בהתחלה אתה צריך יציבות ובלי יציבות על הגלשן אי אפשר ללמוד כלום. אני אישית ממליצה לך לקחת 1.90 ככה אבל עבה, אפשר אפילו פחות אבל שיהיה עבה בצורה בולטת. אלא אם כן אתה רוצה פאן בורד שזה גלשן מאוד מסיבי וגדול, אבל יש לו גם את היתרונות שלו. הוא תמיד תופס יותר גלים ואפשר גם לגלוש איתו על גלים קטנים..

קצת יותר רציני

כמו שנאמר למתחילים הדבר החשוב ביותר הוא הציפה והיציבות. ככל שהגלשן גדול יותר עבה יותר רחב יותר אתה יציב יותר ובעל כושר ציפה חזק יותר (דבר מאוד חיוני בהתחלה) שגובה הגלשן יהיה כ15 ס"מ מעל לגובה שלך רחב ועבה. ובהצלחה!

למעלה