בוקר טוב

J-סיקה

New member
בוקר טוב ../images/Emo5.gif

בחילות בוקר !!! אצלי נמשכות ימים שלימים ולא רק בקרים כמה זמן לוקח להן לעבור?

הי ג´סי

דיברנו כבר המון על בחילות בוקר. משום מה שקט כאן בעניין לאחרונה! תשאלי את אשליה היא המומחית הגדולה שלנו בבחילות. לי אישית לא היו בחילות אבל אומרות פה בנות שזה אמור לעבור אחרי חודש חודשיים ועוד אומרות אחרות שזה פתאום חוזר אחרי כמה חודשים כך שאין ביטוח בעיניין. כל אחת והחבילה שלה. אבל מה שבטוח זה שזה שווה !!! בהצלחה. ודרך אגב, לא ישנתי כל הלילה מבחילה נוראית שהיתה לי!
לא להתרגש יותר מידי. טל

tonti

New member
גסיקה!

הדבר היחידי שמעודד בבחילות האלה זה שהן פשוט נעלמות יום אחד בדיוק כמו שהן הגיעו. אצלי זה היה בדיוק חודש וחצי ועבר באמצע שלישי. המדהים הוא שאחרי זה לא זוכרים שהן היו! אלא אם כן זה חוזר ואת זה אני עוד לא יודעת. נכון יש לך הרגשה שאם רק לא היו לך בחילות הכל היה מושלם? זה מה שאני הרגשתי.

J-סיקה

New member
אני שמחה לדעת שאני לא לבד בעסק

הבחילות הן החלק המעצבן היום אפילו הקאתי באוטובוס (ווואייי על הפדיחה ....
) העינין הוא שהבחילות נמשכות לי כל היום ואני לא מצליחה לשתות בין לבין בלי להקיא את זה אני מפחדת להייבש.... חוץ מזה זה מתקבל באהבה אלוהית אחרי הפלה טבעית שהיתה לי לפני חודש ...וחצי

anat_i

New member
אני לא רוצה ליאש כאן אף אחת... אבל.

אצלי זה נמשך בשני ההריונות האחרונים (הנוכחי והקודם) עד אמצע חודש שישי...

מיה :)

New member
ג´סיקה? יקירתי, את כאן??../images/Emo99.gif

אפשר לומר
? איזה יופי! באיזה שבוע את?? ואגב, אצלי הבחילות היו בערבים, במשך 3 חודשים רצוף, ועכשיו הן חוזרות
הצילו!!!!!!!!

*שמ*

New member
אויש, הבחילות :(

למזלי לא הקאתי, אבל הרגשת הגועל-נפש "הודות" לבחילות היא פשוט זוועתית... בכל מקרה, אל תשכחי לאכול משהו קטן על הבוקר אפילו שלא כ"כ בא לך, איזה בייגלה, צנימים או משהו כזה- זה מעט מקל את ההרגשה ואם כבר מקיאים אז לפחות יש מה ... בכל מקרה, אין מה לעשות אלא רק ללמוד להתמודד איתן, ושיהייה ב ה צ ל ח ה

בתור משהי שעוסקת בהקאות ובחילות

באופן יום יומי אני יכולה להעיד כי זה ממש סיוט אני לא מבינה איך אומרים שנשים בהריון פורחות וחיונייות אני ממש סמרטוט ריצפה מקיאה ללא הרף והבחילות יותר איומות אני בשבוע 9 ומיחלת לרגע שזה יחלוף עוד יש תקווה!!! ג´סי ברוכה הבאה באיזה שבוע את

ashlaya

New member
ג´סיקה../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכות המצטרפות ואכן אני חושבת שמה שעברתי היה עובר גבולות לצערי חוצמלהגיד שזה עובר עם הזמן....למרות שעדיין זה קורה בתדירות נדירה.. אין לי יותר מידי הצעות כי הנסיונות שלי לא עלו בהצלחה מה שאולי לאחרות עזר ניסיתי את כדורי שורש ג´ינג´ר יש לי חבילה כמעט מלאה. לי רק עשתה רע יותר ואחרות אמרו שעזר להם אז אם את מעוניינת אני מוכנה לשלוח לך ותנסי -חבל שתיקני סתם ולגבי ההתיבשות....לשתות הרבה אין ברירה לצערי ביקרתי מספר פעמים בבי"הח בגלל התייבשות..... לא נעים.... מקווה שיעבור לך מהר ובקלות אני יודעת שזאת התקופה הכי איטית בשלבי ההריון..... מאחלת לך המשך קל

J-סיקה

New member
אוי שאלה בעייתית משהו ...

לא ערכתי בדיקת דם לגילוי הריון אלא הלכתי לרופאה שלי שעשתה לי אולטרא סאונד שדרכו לא הצליחה לקבוע את השלב לדעתי אני בשבוע 4 לא יותר מה גם שהיא ראתה שק הריון בלי קוטב עוברי עדיין אז השלב הוא די התחלתי תודה על העידוד אני יודעת שזה יעבור לכל היותר בסוף 9 החודשים הקרובים

למעלה