בוקר טוב

nonana

New member
בוקר טוב../images/Emo6.gif

מה ניש? איך עבר היום? נווווווו? מה עשית בכדי שהכל ישתנה קרן? תקראי את הרעיונות שנתתי לגבי הספר מתחת לרעיון שלך.

keren1

New member
ראיתי ראיתי וגם התחלתי לאסוף

חומר. אבל אני אתחיל קודם עם שנת 2002 וארוץ איתה קדימה ובו זמנית אנסה לאסוף חומר אחורנית. אני מכינה אלבומי תמונות לכל ילד, כי כמו שאני יודעת ברגע שהם יהיו גדולים הם יקחו את האלבומים איתם (כמו שאני עשיתי) ועם מה אני אשאר? לכן נראה לי רעיון מצויון להכין אלבום משפחתי לפי שנה שזה ישאר אצלנו ולא ינדוד הלאה. דרך אגב הקראתי את סיפורך להורי ואחותי והם התמוגגו. אבי אמר שזאת נקודת האור היחידה שהיתה לו היום אז בשמו ובשם כולנו שוב תודה.

nonana

New member
את יודעת ממש העלית לי רעיון../images/Emo62.gif

אולי באמת אכתוב סיפרי ילדים. חלקם עם הציורים של נעה וחלקם אני אמצא עם מי. מה דעתך?

keren1

New member
איתי איתי איתי ........בבקשה

אני מבטיחה להתנהג יפה. מוכנה לעזור לך לעבור על חומר ולהכינו למשלוח למו"ל (ואת תעזרי לי עם הרומן שלי)

nonana

New member
את יודעת לצייר?

אם כן מתי את בצפון???????? את מכירה מו"ל? בטח שאעזור לך ברומן.

nonana

New member
חוץ מזה אשתף אותך במשהו מעצבן מאד

נעה כל בוקר עולה לאוטובוס לגן. בד"כ היא יושבת ליד חברתה מהגן. אתמול בעלי לקח אותה להסעה, וחברתה לא רצתה שתשב לידה וזו לא פעם הראשונה שהיא עושה את זה (נעה מאד נעלבה ואפילו בכתה ובעלי אמר שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה). החלטנו אתמול אני ונעה (כמובן ברצון של נעה) שהיא לא תשב לידה יותר יש לה מספיק חברות. היום אני לקחתי אותה להסעה, ובקשתי מחברה אחרת שלה שתשב לידה והיא הסכימה הרגשתי טוב עם זה (חברתה ביקשה ממני שנעה תשב לידה ואמרתי לה אתמול נעה רצתה ואת לא הסכמת והיום נעה רוצה לשבת במקום אחר) אתם חושבים שעשיתי בסדר?

keren1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif מצוין נועה צריכ

לדעת שהיא צריכה לכבול את עצמה לאותה חברה במיוחד אם היא לא נעימה. בטח שתשב ליד חברה אחרת ואפילו תתרחק מהמהעליבה. יפה שזה בא ביוזמתה של נועה. אני חושבת שאם זאת היתה הסיטואציה אצלי ודניאל קטנה מדי להגיע למסקנה הזאת הייתי מעודדת אותה לכך. לצייר אני לא כל כך חזקה אבל לנסות אני מוכנה. אני מגיעה להורי (בקריות כל כמה שבתות).

keren1

New member
הייתי בסוף שבוע האחרון + ראשון

מתי פעם הבאה GOOD QUESTION

nonana

New member
אלייך את אמרת שלמדת משהו

ואתמול היה לך שקט תעשייתי אז איך זה קרה?

keren1

New member
שאבתי המון כוחות מכל העצות

שקיבלתי בפורום זה והשכן במהלך החודש האחרון. וזה עבד. לדוגמא. לא להתרגש שדניאל נכנסת להיסטריה שאנחנו מוציאים את הקטנים מהאוטו (למי שלא מכיר את הסיפור. לפעמים אנחנו לא לוקחים את העגלה של הקטנים למשפחתון ובחזור דניאל בהיסטריה מוחלטת שהקטנים לא ירוצו בחניון ויקבלו מכה ממכוניות) להפך אמרתי לה בואי תתני יד לשני, תראי אמא לא עוזבת אותם. והפלא ופלא דניאל חייכה והפסיקה לצרוח. עלינו הביתה. ושיחקנו ארבעתנו בכדור בהנאה. לא איבדת סבלנות. ניסיתי להפיק מקסימום מהזמן המועט שיש לי איתם אחה"צ עד שהם הולכים לישון.

nonana

New member
אני מה זה שמחה לשמוע../images/Emo24.gif

לי קרה משהו מצחיק אחר. בזמן שעשינו את הספר לא שמתי לב שהזמן רץ. חברה שלי התקשרה ואמרה שרצתה לבוא אבל מאוחר עניתי לה מה קרה לך עוד אפשר, הסתכלתי על השעון והיה כמעט 7 בערב. ואצלי כולם בשעה הזו אחרי האוכל ואחרי המקלחת. אז כשעושים איתם דברים הזמן פשוט רץ. ממש כייף לשמוע על ימים מוצלחים.

משהו חשוב שכדאי לדעת.......

לאחר שכמה פעמים כתבתי הודעות וכמה פעמים הן נמחקו לי.....ועצביי רופפים בכל מקרה......אז.....למדתי משהו.....(זה בטח קרה גם לכם)... אחרי שאתם כותבות הודעה ארוכה...וחוששים שזה לא ישלח או לא יהיה זמין או כל מה שיכול לרות באמצע....אז.....תעמדו על גוף ההודעה לחצו על הלחצן הימני של העכבר ואז לחצו select ol או בעברית "בחר הכל"....ואז תראו את גף ההודעה בכחול.....(אין זה משנה).....תעשו שלח...ותחכו לראות את הודעתכם...אם היא לא נשלחה.....(כמו שקורה לעיתים מסיבות אלו או אחרות) אז כעת לא תיתבאסו מאוד כמו פעם.....כי כל שתיצטרכו לעשות הוא.....לפחות הודעה חדשה...לחיצה על עכבר ימני והעתק.....ואז ההודעה של מקודם שנישמרה מודבקת לגוף ההודעה.....אין פשוט מזה.....למדתי בדרך הקשה.....וכעת אעשה זאת כל פעם לאחר כתיבת הודעה ארוכה......כן כן גם כעת אעשה זאת שחלילה לא תיתפספס הודעתי ואצטרך לכתוב הכל מחדש.....לא גדול?

keren1

New member
קרנושה מה שלומך. מה קרה היום

את יחסית שקטה הכל בסדר.

למעלה