בוקר טוב
- אז מי כבר שמע את הEP

isrmnhr

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif גם אני שמעתי בחלקים

עדיין לא מתלהב ממנו. חוץ מהשיר האחרון - My Shadow שאני ממש אוהב אותו.

isrmnhr

New member
והנה תרגום השיר לעברית...

הצל שלי / קין זה הזמן להתחיל להכיר את הלב שלך זמן להראות את פניך זמן לתפוס את מקומך בכל גרגר אבק בכל יקום כשאתה מרגיש הכי בודד לא תהיה לבד רק תאיר עלי, תאיר אור אני אאיר עליך, אאיר אור ואז תיראה את הצל שלי על כל קיר ואז תיראה את עקבות רגלי על כל ריצפה צריך רק ניצוץ כדי לקרוע את העולם לגזרים הדברים הקטנים שגורמים להכל להתחיל רק תאיר עלי, תאיר אור אני אאיר עליך, אאיר אור ואז תראה את הצל שלי על כל קיר ואז תראה את ההשתקפות שלי בנפילה החופשית שלך אוו , אוו, אוו, או רק תאיר עלי, תאיר אור אני אאיר עליך, אאיר אור כי כשאתה עם הגב לקיר אז תראה שאין בך פחד וככשנגמר לך הזמן אז הלהיט שלך מתחיל להתחרז לא נעזוב בדרך שבה באנו לא נעזוב בדרך שבה באנו לא נעזוב בדרך שבה באנו לא נעזוב בדרך שבה באנו אוו , אוו, אוו, או

../images/Emo13.gif שיר יפה במיוחד בלייב.

יש לי בכלל תאוריה שכל הEP הזה נוצר רק כדי שתהיה במה לשיר, כי קין התחרטו שהוא לא נכנס בסוף לאלבום...

isrmnhr

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo213.gif../images/Emo56.gif../images/Emo16.gif../images/Emo62.gif../images/Emo213.gif../images/Emo56.gif../images/Emo16.gif

אין ספק שזה יהיה השיר בהופעות שבו כולם מדליקים את המציתים וכל מקור אור אפשרי אחר. ולא הבנתי - מה לא נכנס לאלבום ? השיר הזה לא באלבום ?

השיר היה אמור להיות חלק מPS

ובסוף יצא כביסייד, הפך ללהיט בקרב המעריצים ולכן הוא עכשיו במיני אלבום (ולדעתי- לכן יש מיני אלבום
)

תרגום מעולה!

אף פעם לא ראיתי תרגום של שיר של החבר'ה לעברית, ממש יפה. רק יש לי תיקונון בסוף, אם אפשר, הייתי צריכה להסתכל במלים באנגלית בהתחלה כי לא הבנתי, אבל בסוף המשפט הוא And when you're running out of time That's when you hitch your star to mine אז - "וכשנגמר לך הזמן אז תחבר את כוכבך לשלי " מקסים בכל שפה!

למעלה