בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בוקר טוב..מה שלומכם היום
היום יום חמישי ה11/10/2007 קמתי לפני מספר דקות שמחה ומאושרת כי אולי אני יוצאת היום לסרט עם חברתי הטובה
חח ואולי קמתי גם מאושרת כי השעה מאוחרת-חח לסוף שבוע אין הרבה תכנונים-אם לא תהיה שביתה נחזור ללימודים
אם תהיה שביתה-אני מתכננת לנוח בבית ולהזמין כמה סרטים מהוט ולעשות סוף שבוע סרטוני במיוחד[המלצות יש
חח.] ומה איתכם
תכנונים לסוף שבוע.. ספרו..שפכו..נמקו
אני מצרפת תמונה הבעיה היא שהיא קצת לא קשורה לבוקר טוב-כי התמונה עם הבוקר טוב לא עלתה לי

YaEl 15

New member
בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מה, וזו לא הידמות מלאה??? אני אוהבת את המורה ללשון, אבל שתפסיק לתת לנו שיעורים
היי. מה קורה?? חח.. אני באשליות שמישהו עוד קורא את זה
אויש.. גם אני ההייתי רוצה לצאת לסרט
אבל.. לא יודעת. זה לא יקרה. ויש לי גם מלא דברים לעשות. שיעורים, עבודות. באסה. הלוואי שהשביתה תימשך !! *אין* לי כוח ! לחזור
אף אחד לא מזדהה? כנראה שהראש שלכם מונח על הכתפיים, כמו שצריך. שלי משוטט באוויר, והוא גם ריק באופן כללי, אז.. חח.. טוב. למה אני שלילית? זאת אומרת, אני אדם שלילי, אבל למה על הבוקר? יש דברים יפים בעולם, טלוויזיות וכ'ו ... כתבתי שיר על טלוויזיה, מישהו רוצה לראות??????

YaEl 15

New member
חיחי השיר הזהעוד לא החליט אם הוא בצחוק

או ברצינות, (עדיף למי שכתבה אותו [אני
] שיהיה בצחוק, כי אם לא זה אומר שהיא מטורפת לגמרי.. מה גם, שעכשיו היא מדברת על עצמה בגוף שלישי.) כתבתי אותו אתמול, אצל חברה שלי כשהיה לי משעמם, וגם לה, אז ניסיתי לשעשע אותה, וזה באמת שיעשע אותנו, בערך למשך חצי שעה.. טוב, הנה: טלוויזיה/ אני (עם קצת עזרה מחברה) מזמור אהבה לך, קופסתי הקסומה. המכשיר המושלם והטוב. תמיד שם נמצאת כשאני עוד צריכה, תמיד שם נמצאת כה קרוב. ימים ולילות אשב כך מולך יפתי, הטובה מכולם. ואראה כיצד מכילה בתוכך, עוד מקום, עוד חלום, עוד עולם. ניצבת כך, שקטה וקטנה. בפשטות ובחן - זה סודך. שם בשבילי בטוב וברע, ואני אהיה שם בשבילך. הו, כן, אהובה יקרה כולם אותך כה שונאים. מכנים אותך "מסך העורמה" מכשיר תאווה ואימים. אך אני עוד אגן על כבודך כן, עוד תראי. אטהר ברבים כך את שמך כפי שעשית בשבילי. בשעות הקשות אותי מלווה, מחסי, אשליה כפייתית. משאלה אחת בליבי עוד נותרה - הלוואי והיית אמיתית. חחח.. אני לא מבינה למה כתבתי את זה הרגע
בקריאה חוזרת, זה ממש מפדח
שיהיה. עברנו את פרעה.. נעבור גם את זה..

always be me mc

New member
אז נכון הוא קצת מצחיק

אבל יותר מזה הוא כתוב בצורה מהממת!
באמת
גם אני אהבתי את החריזה
את הכינוי("אהובה"), המסר וביטויי הלשון
יאללה הלכתי לראות את הטופ
ויעל באמת יש לך עתיד

spelling

New member
ערב טוב!!!!!

כאן אנקל אדם חחחח מה המצב ביצ'ס?? אוףףף יום נחמד היה היום! למדתי את ג' ו ט' לפסיכומטרי(אותיות במילון) הייתי בחדר כושר... דיברתי במסנג'ר.. היום אוכלים שקשוקה בעע ואחר כך הליכה עם ג'ורג' הקטן! תגידו..מה זה הצאט הזה שיש בפינה ובפורומים אחרים שמתי לב להודעות כמו "כולם לצאטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!11111111" לא הבנתי...אם זה נחמד אפשר לנסות פעם אחת לדבר כולנוווווווווו ביחד חח יהיה מצחיק!

always be me mc

New member
בוקר רע, המשיך לא משהו והסתיים אוץ'

ולמה? לתוהים זה כי המפקחת באה למעון אז היה צריך לוודא שהכל פועל כשורה ובין זה ובין לדאוג לילדים בקושי היה לי זמן לשתות לכן במשך כל היום ועדיין עכשיו יש לי כאב ראש מציק
אבל נעזוב את זה. יש תיכף הטופ מודל הבאה יאי! ומחר יש לי יום חופשי אז עוד יותר יאי! ובקיצור למרות שרע לי עכשיו אני שמחה שיש דברים טובים היום ומחר
אה ושלי איזה סרט ראית? נהנית? אני בטוחה שכן אבל עדיין. תספרי

בסוף לא הלכתי../images/Emo10.gifלמרבה הצער

אבל נהנתי מאוד בבית בצפיה קורעת בטופ מודל
למרות שכל הקטע עם הצאונמי היה מעציב
אני הולכת אבל בראשון ליציאה..חח

למעלה