בוקר טוב
F free soul New member 27/12/07 #7 בוקר טוב../images/Emo124.gif שיהיה לכולם יום מקסים יום של אביב יום של שמחה וסוף שבוע פרוע
M Mr K i n g New member 27/12/07 #12 שלי יותר עשיתי הפוך ../images/Emo99.gif |פלצן עם מכונת קפה בדירה|
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 27/12/07 #13 אויש המכונות קפה האלה סתם.. יש לנו ואנחנו לא משמשים (בהתחלה, התלהבנו והשתמשנו.. ) של איזה חברה יש לך?
אויש המכונות קפה האלה סתם.. יש לנו ואנחנו לא משמשים (בהתחלה, התלהבנו והשתמשנו.. ) של איזה חברה יש לך?
M Mr K i n g New member 27/12/07 #14 דה לונגי זו מכונה של שותף שלי... וחבר שלי היה באיטליה לפני חודש והביא סטוקים של קפה, אז יוצא קפה מעולה!!!
דה לונגי זו מכונה של שותף שלי... וחבר שלי היה באיטליה לפני חודש והביא סטוקים של קפה, אז יוצא קפה מעולה!!!
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 27/12/07 #20 אתה שוקיסט../images/Emo6.gif יש לנו מכונה של לוואצה שבאה עם אבקה ומפית כזו חחחחחחחחחחחחח
ה הילי פילי New member 27/12/07 #16 בוקר טוב ../images/Emo70.gif לא, לא התקינו לי אינטרנט בעבודה נשארתי היום בבית כי מאתמול כבר אני לא מרגישה טוב ככה שיצא סופ"ש ארוך
בוקר טוב ../images/Emo70.gif לא, לא התקינו לי אינטרנט בעבודה נשארתי היום בבית כי מאתמול כבר אני לא מרגישה טוב ככה שיצא סופ"ש ארוך
T TzutZ New member 27/12/07 #22 תרגישי טופ../images/Emo24.gif גמני מקוררת ומצוננת כבר יומיים, כולם חולים פתאום...