בוקר טוב!!!

דורית41

New member
בוקר טוב!!!../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב!!! אילתוש-איפה את?עד שאני פעם בשנה בשרשור בוקר ....חשבתי לקדם את זיו פנייך. אז תכל'ס שיהיה לכולם שבוע מקסים.

קניה 1

New member
../images/Emo175.gifבוקר טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif

הספירה לאחור החלה... עוד 5 ימים!!

talytal

New member
אווו, ספירה לאחור!

איזה כיף. כמעט שכחתי שמתחילה עונה חדשה! עוד מישהו מבואס אבל שהפחיתו בצורה דרמטית את השידור של השיר?

eilati27

New member
שיהיה בוקר מדהים!!!!

תודה דורית יקירתי על ההקדמה... האמת שבאמת הרבה זמן לא עשיתי שרשורי בוקר טוב... אבל הבוקר הייתי פשוט עסוקה ב"בעיה" בפורום הרשמי...

reviital

New member
צהרים טובים,

אני כנראה לא ממש מבינה על מה אתן מדברות, איזה בעיה של הפורום? איזה פתיחת שיר דרמטית? כנראה לרשמי הפתרונים, הולכת לטייל שם. יום נעים לכולם!!

talytal

New member
תודה לי!

את =
. אפשר להכניס מבחינתי את המשוואה הזו לתכנית הלימוד.

דורית41

New member
יוו!תודה על העדכונים!!!

הסינגל שוחרר לרדיו,זה אומר שיש מצב ויקרה אפילו הלא יאמן? (כלומר ישיעו את ג'קו בגלגל"צ)???? המשך יום מקסים לכולן.!!

קניה 1

New member
תודה, למרות שכבר ראיתי...../images/Emo9.gif

ממש מעצבן הקטע הזה שיש 20 מתמודדים. זה אומר שהתכנית באמת תתחיל רק עוד איזה חודשיים-שלושה, ועד אז נראה מיליון אנשים שכל אחד שר דקה..
וגם חמישה שופטים מממ אני מקווה שזה לא יהפוך להיות יותר מסביב לשופטים מאשר למתמודדים, במיוחד שכבר שנה שעברה השופטים די עיצבנו אותי, והיה נראה שהם נורא מנסים לגנוב את ההצגה...

rifkin1

New member
מבחינתי זה לא כל כך רלוונטי

כי אני לא מתכוונת לצפות בתוכנית...אלא אם כן ג'קו יופיע כמובן. אולי אני יצפה בסוף שיישארו שישה ויהיו שירים מלאים ונדע פחות או יותר מי ומי...למרות שאחרי הנבחרת של העונה שעברה קשה להעלות את הרף...

L e e e e e

New member
גם וואלה לא פריירים

במסיבת העיתונאים שחנכה את יציאת התחרות הגדולה לדרך, הגיעו הפיינליסטים של התחרות אשתקד, ג'קו אייזנברג ומאיה רוטמן, לשיר את שיר האודישנים "קשה לי לא להתרגש" שג'קו כתב והלחין. http://e.walla.co.il/?w=/201/1106118 עכשיו הבנו שהייתה מסיבת עיתונאים ומכאן כל הבלאגן....

למעלה