בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif

הלילה שלי התחיל בצורה הזויה למדי .. בהמשך, הוא השתפר ואני מצטטת את הבחור :"את רזית המון המון"
ועכשיו אני סתם שיכורה. לילה/בוקר טוב!!!!

בוקר טוב

קיבלתי אתמול מכתב רשום מצה"ל, בתוכו קיבלתי סיכה ואיגרת שבה רשום שניתנת לי הזכות לענוד את אות מלחמת לבנון השניה.
הראוייייייי ?

y e t i

New member
צה"ל "התפרע" קצת .

בנוסף לאות , קיבלנו 50 ש"ח על כל יום מילואים מענק ממשלתי מעבר לגמול ימי מילואים , אז אם על 17 יום במלחמה קיבלנו בערך 6000 ש"ח אז תוסיף בערך עוד 800 ש"ח . קיבלנו ההעלה בדרגה - לא שזה נותן הרבה כחייל מילואים , ו 398 ש"ח תלושי קנייה שטובים רק "בצומת ספרים".

גם אני קיבלתי העלאה בדרגה

לא היה לי מושג שזה היה בגלל המלחמה, חשבתי פשוט לאחר שהפז"מ קצת דפק העלו אותי בדרגה. ואם אני לא טועה, ככל שהדרגה שלך יותר גבוהה, ככה אתה מקבל יותר כסף על כל יום מילואים.

y e t i

New member
דרגה , אולי בכמה שקלים יותר..

אבל הגורם המכריע הוא כמות השכר יומית שאתה מקבל ממקום העבודה שלך , אז אם השכר הממוצע ליום הוא 250-300 ש"ח אז תקבל בערך 350 ש"ח לפני מס על כל יום מילואים , זה אגב יוצא בחישוב חודשי הרבה פחות מהמשכורת הממוצעת ממקום העבודה . במלחמה הייתי רס"ל , ואחריה רס"ר - מבחינת שכר זה הסתכם ב 200 ש"ח יותר בלחץ .

y e t i

New member
לא ראוי , ולכמה אצלנו יש בלאגן עם זה

המנהלים שלנו מבקשים שמי שהשתתף במלחמה ישים אותו על המדים של העבודה , בדיוק כמו הכבאים והשוטרים שגוייסו . אני עד היום לא שם אותו , ואין בוקר שהבוס השמן אנלפבית שלי לא מעיר לי על זה .

הייתם נשארים

חברים של מישהי שבגדול, חברה מאוד טובה שלכם אבל פשוט לא יודעת לפרגן? חשוב לכם שכל החברים שלכם יפרגנו לכם ? בגדול, היא חברה מקסימה.. עם חסרונות כמובן, אבל עושה המון דברים בשבילי.. רק בקטע הזה היא ממש לוקה בחסר... באופן כזה ש מילא לא מחמיא אבל עוקץ בנק' שמתגלות אצלה כחלשות ואצלי כיותר חזקות. קשה לי קצת לשאול מבלי לספר יותר מידי אבל כבד לי בלב

gilad269

New member
זה לא נעים

אבל אם רק בקטע הזה היא לוקה בחסר,אז לא נראה ששווה לפרק חברות בשביל זה. לכל אחד יש חסרונות ויש יתרונות. העקיצות לטעמי הם לא במקום. כי לעקוץ אדם לא פותר שום דבר.

מכירה את זה..

חברה שאת מרגישה שאת לא יכולה להיות את לידה, שפתאום את בוחרת לא לספר לה הכל, כי את יודעת מה היא תגיד.. לא משנה מה תעשי, לא משנה כמה כולם יגידו לך שזה נפלא, היא תמיד תמצא את חסרונות.. אני צודקת ? אני לבסוף לאחר לבטים קשים, החלטתי לנתק קשר.. לא אהבתי את ההרגשה שהיתה לי לגביי עצמי לידה היא היתה מוציאה לי את החשק לספר לה דברים ולשתף אותה בהתלבטויות שלי ואז הבנתי שאין טעם.. פשוט אין טעם, להחזיק קשר שלא עושה לי טוב

gilad269

New member
בוקר אור

שיהיה שבת נפלאה. נראה לי זו תגובה די גברית. שמישהי מרזה,אז הם מתעוררים......

בוקר טוב ../images/Emo70.gif

אני לא מבינה איך אני ערה בשעה כזאת בעצם, אני כן מבינה - אחיינית שלי מדברת בקול רם מדי
אחח, איזה כיף היה אתמול
רקדתי, השתוללתי וגם הברמן פינק אותנו בשתייה על חשבון הבית - הכי שווה
שתהיה אחלה שבת

למעלה