בוקר טוב...

בוקר טוב...../images/Emo8.gif

נויה- איפה ברכת הבוקר טוב שלך בשעה 6:38? אתמול ,כאמור יצאתי לקניות עם בעלי, יש סופר חדש שנפתח בירושלים, הבחירים שם פשוט על הרצפה... "זול ובגדול" - שווה! היום אנחנו מוכרים את האוטו, ובתקווה לקנות כבר היום חדש... הבעיה היא: אנחנו ירושלמים, הקונה נמצא באלעד, והרכב שאנחנו רוצים לקנות נמצא בת"א... אז כנראה שהיום אני אהיה בטיול שנתי, כי אני זו שצריכה לעשות העברת בעלות... יש כאלה שכשמוכרים רכב, הם משתדרגים (עולים ברמה) ואצלנו, זה הפוך, גם ככה הרכב שלי לא כזה חדיש L300 מיצובישי למי שמבינה ענין, שאנו לא עומדים בהוצאות השוטפות שלו, ולכן אנחנו לוקחים אוטו שהעלויות החודשיות שלו זולות. קוראים לזה "סוזוקית"- או בשפה פשוטה- מקרר על גלגלים! אני מקווה שהכל הסתדר, כי אני לא יכולה לתפקד אפילו 5 דק' בלי רכב... גם ככה בעלי לקח לי הבוקר את הרכב כדי לעשות לו שטיפה והכל, (האוטו צמוד אלי בדר"כ ובעלי רוכב על קטנוע) טוב- די לבלבל במח... שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

Jen74

New member
../images/Emo141.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

הבוקר שלי התחיל בנסיעה של כמעט שעה וחצי, במקום שעה לעבודה בגלל פקקים באיילון
בחדשות השעה שמונה (השעה שאני צריכה להיות כבר בעבודה) היינו עדיין באמצע איילון דרום ובחדשות אמרו שיש פקקים כמעט בכל מקום באזור המרכז ובאזור ת"א הפקקים נוצרו בגלל מטען שנמצא על הכביש. באמת, כשהגענו למחלף קיבוץ גלויות שמעתי וראיתי המון ניידות משטרה וחבלנים משטרתיים נוסעים לכיוון מחלף לה גרדיה. התחלה לא משהו לבוקר
יסכה - בהצלחה ב"טיול השנתי" שלך. רק תחשבי שהיום את בריצות אבל מחר את עם הרכב
עכשיו אני בעבודה, מזפזפת לי בין הדוחות שמדפיסה לפורומים. הדוחות האלה כתובים בכתב יד של החוקרים וזה פשוט מוציא לי את העיניים
עכשיו אני גם מחכה לטלפון מהסוכנות שדקל, הקטנה שלי, רשומה בה. ביום שני היא הייתה באודישן ואנחנו, שהתרגלנו כבר לאודישנים האלה, יצאנו מהאודישן בלי ציפיות. למחרת (כלומר, אתמול) התקשרו בערב ואמרו שדקל נבחרה, ביחד עם עוד 3 ילדים להשתתף בפרסומת. הפעם מדובר בסרט תדמית של איזה חברה בין לאומית והסרטון אמור להסתובב בחברות שונות בחו"ל, לא ישודר בארץ. אני מקווה שיתנו לנו דיסק עם הסרטון שיהיה לדקל למזכרת. הצילומים אמורים להיות ביום שני, אנחנו מחכים לראות מתי בדיוק. ביקשתי מהם שיתחשבו בזה שמדובר בתלמידת כיתה א' ולא ילדה בגן ושהצילומים לא יהיו בבוקר כי תהיה לנו בעיה עם בית הספר. נחכה ונראה. שיהיה לכם יום נעים

little baker

New member
בהצלחה לדקל

הפקקים ועומס התנועה בבוקר הם הסיבה לכך שאני מגבילה את עצמי מבחינת מיקום מקום העבודה. נסיעה ברכב בפקקים עד 20-25 דקות. לא מסוגלת להזדחל בדרכים שעות. ד.א. איך בעבודה? את מרוצה?

Jen74

New member
העבודה בסדר גמור../images/Emo13.gif

המיקום סביר, השעות והמשכורת ממש ממש טובים לעומת כל מה שהיה לי עד היום. העבודה עצמה בדיוק "כוס התה" שלי והעובדים והבוסים אחלה.
מקווה להחזיק פה לפחות עוד כמה שנים. הכי ותיקות כאן בערך חמש שנים.

היי, אני פה.

אצלנו, המחירים בסופרים - בשמים!! מקווה שתקבלי את האוטו עוד היום. מה שלום הילדה?

הסופר נמצא ב

ירושלים רח' אליאב, זה הרח' שמעל מגן דוד ברוממה,נקי מסודר ומחירים ברצפה. תודיעי לי אם במקרה תלכי לשם, אשמח לשמוע מה את אומרת?!!

למרות...

שכתבתי למעלה שהבוקר טוב שלך חסר... אני רואה שלמרות האיחור הכל בסדר אצלך... שיהיה לך יום מקסים

למעלה