../images/Emo141.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif
הבוקר שלי התחיל בנסיעה של כמעט שעה וחצי, במקום שעה לעבודה בגלל פקקים באיילון
בחדשות השעה שמונה (השעה שאני צריכה להיות כבר בעבודה) היינו עדיין באמצע איילון דרום ובחדשות אמרו שיש פקקים כמעט בכל מקום באזור המרכז ובאזור ת"א הפקקים נוצרו בגלל מטען שנמצא על הכביש. באמת, כשהגענו למחלף קיבוץ גלויות שמעתי וראיתי המון ניידות משטרה וחבלנים משטרתיים נוסעים לכיוון מחלף לה גרדיה. התחלה לא משהו לבוקר
יסכה - בהצלחה ב"טיול השנתי" שלך. רק תחשבי שהיום את בריצות אבל מחר את עם הרכב
עכשיו אני בעבודה, מזפזפת לי בין הדוחות שמדפיסה לפורומים. הדוחות האלה כתובים בכתב יד של החוקרים וזה פשוט מוציא לי את העיניים
עכשיו אני גם מחכה לטלפון מהסוכנות שדקל, הקטנה שלי, רשומה בה. ביום שני היא הייתה באודישן ואנחנו, שהתרגלנו כבר לאודישנים האלה, יצאנו מהאודישן בלי ציפיות. למחרת (כלומר, אתמול) התקשרו בערב ואמרו שדקל נבחרה, ביחד עם עוד 3 ילדים להשתתף בפרסומת. הפעם מדובר בסרט תדמית של איזה חברה בין לאומית והסרטון אמור להסתובב בחברות שונות בחו"ל, לא ישודר בארץ. אני מקווה שיתנו לנו דיסק עם הסרטון שיהיה לדקל למזכרת. הצילומים אמורים להיות ביום שני, אנחנו מחכים לראות מתי בדיוק. ביקשתי מהם שיתחשבו בזה שמדובר בתלמידת כיתה א' ולא ילדה בגן ושהצילומים לא יהיו בבוקר כי תהיה לנו בעיה עם בית הספר. נחכה ונראה. שיהיה לכם יום נעים