בוקר טוב

קניה 1

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

אני הולכת לישון, הייתי במסיבה מעפנה פה בקיבוץ, ומחר אני צכה להיות בעבודה בשבע
שנה טובה לכוווולם

dor and more

New member
בוקר נפלא../images/Emo42.gif

וחשוב!!! היום, היום היום? היום! הים... היום

eilati27

New member
בוקר אור קניה ודורי../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo139.gif

AND HAPPY NEW YEAR
2008
איזה יום מאושר.. הרגע לו חיכינו אנחנו, למעלה משנה וחצי.. ואחרים שחיכו... למעלה מ 7 שנים... שיהיה בהצלחה.. במכירות,בהופעות.. בהכל!
קשה לי לא להתרגש...

דורית41

New member
בוקר טוב בננות

אוי אילתי סליחה...לא אמרתי בננות.בנות. כמה שאנחנו אומרות יותר את המילה מרגש זה מחלחל יותר ואני מתרגשת יותר.לא לעניין. אני אשכרה רגישה פאטת........ אילתי איך היה מוש? בדיוק אתמול אכלתי בסוהו בצהריים והמלצרית ניסתה למכור לנו כרטיסים....

eilati27

New member
אויייי דורה.. הרסו לי את מוש...

שככה יהיה לי טוב אין לי מושג מה הוא לבש אפילו!!!!!!!! אין דברים כאלה!!! את לא מבינה בכלל.. היו שם להערכתי, בסביבות ה- 1500 איש.. אין , אין.. לא היה מקום לאפר את הסיגריה אפילו, היינו צריכים לחפש נקודות קטנות כדי לא לשרוף אנשים.. היה זוועה.. את ההופעה שמעתי מרחוק (מאוד רחוק) וישר אחרי ההופעה התעופפתי לי הביתה.. (מזמזמת את "הנה הוא בא" אבל בדרך הביתה..) הידעתם? אחרי שמתרגלים לשורה "גבירותיי ורבותיי ברי סחרוףףףף.." אפשר לעשות לעצמכם בושה במקומות ציבוריים.

דורית41

New member
אז היה לי מזל....

עשיתי חשבון שיהיו שם המון אנשים כי זה היה האירוע הכי נורמאלי באיזור והזמינו לשם חצי עולם בגלל חגיגות ה-7 שנים.ובכל זאת 280 שח לא הולכים ברגל...... יאללה ביי מבינה שנתראה כולנו אחה"צ.הנה הוא מגיע......(הדיסק)

Karina85

New member
../images/Emo6.gif

"גבירותיי ורבותיי ברי סחרוףףףףףףףףףףףףףף" מתי ברי ??? מתי??? אילתי - ההודעה שלך לגבי הדיסק פשוט ממצה את תחושותיי בצורה הכי טובה... חלום ישן שמתגשם... כפרה עליו... בהצלחה וחמסה חמסה חמסה!!!
ואיזה כיף שמתראים היום!!!

למעלה