בוקר טוב

אביטל +

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

חזרתי כבר הבייתה... בסביבות חצות... אבל זה לא מה שחשוב נשקלתי הבוקר ומתברר שבחודש האחרון ירדו להם 3 ק"ג מה שמביא אותנו לסה"כ של 27 ק"ג
( איך אני אוהבת את הסה"כ הזה ) בעלי כבר מתכנן את אירועי ה - 30

שרון ש

New member
אביטל !!!

איזה יופי לשמוע, מי כמוני מכירה את ההרגשה הנהדרת של ה-30 זה כבר לא עשר או עשרים, ה-30 תמיד נראה בעיני כמשהו אחר, כהישג גדול יותר.. אני כל כך גאה בך .. **מכינה משרוקיות ונצנצים לחגיגות השלושים** ומה זה עד חצות בעבודה? זה בגלל שאת יוצאת לחופש או קבוע? (ואני חשבתי שאני עובדת הרבה)

אביטל +

New member
שרון

את צודקת, 30 נראה גדול כזה
תודה על המחמאות. בקשר לעבודה - זה ממש נדיר מצב כזה חלק מהחברה נמצא בארה"ב והם מתחילים לעבוד רק 6-7 בערב לפי שעון ישראל וכאשר יש דברים דחופים שחייבים לסגור זה מאלץ אותנו לעבוד מולם כמו אתמול אבל לאחרונה הייתי מאוד עמוסה בגלל פרוייקט דחוף אחר וב 3 שבועות האחרונים יצא לי לעבוד לא מעט ימים עד 7-8 בערב (אני מתחילה ב 8 או לפני) וזה שאני יוצאת לחופשה לא מקל....
וכל זה לא ממש טוב מבחינת אוכל או פעילות גופנית אתמול סיימתי לעבוד ב 7 והתכוונתי לחזור היום כדי להכניס עוד שעות אבל בשמונה וחצי התקשרו אלי ובתשע כבר הייתי בעבודה וארוחת ערב של ממש לא הייתה לי בעבודה לא היה הרבה, ולא רציתי לגעת בעוגיות שיש שם וכשחזרתי הבייתה הייתי עייפה מכדי לחמם משהו
, אכלתי קצת קורנפלקס מחיטה מלאה והלכתי לישון

אביטלללל....איזה יום גדול!!!! ../images/Emo24.gif

יואו....לא יאומן!!! 27 ק"ג זה המון המון המוןןןןן!!! בשקט בשקט את משחקת אותה בענק!!!
כל מילה שאכתוב לא תוכל להכיל את כל ההערכה הרבה והרגשות הגודשים את הלב לתאר - כמה ההישג הזה כביר. איזה שינוי משמעותי "חבוי" מאחוריו שאיפשר להגיע ל"שם" הזה!! פשוט כל מילה תהיה קטנה.
גדולללל, דליה. (זה נס שאני מצליחה קצת לשלוח הודעות. מסרים אינני יכולה לפתוח בכלל ובטח לא לשלוח
sorry. מחר אטפל בזה מול תפוז).

vodka2

New member
גם 30 וגם חופש, מה צריך יותר מזה?../images/Emo106.gif

שכחתי לשאול אותך פעם קודמת לאן את נוסעת? איזה כיף כשיש גם בעל מפרגן, תזכירי לו שגם מתנות יכול להיות נחמד

אביטל +

New member
תודה לכולכם ../images/Emo13.gif

וודקה - לא הגעתי ל 30 עדיין אבל זה בדרך אנחנו נוסעים לצרפת ושוויץ

vodka2

New member
אני מנחשת שזה לא הולך להיות ...../images/Emo160.gif

טיול של סטלבט אלה טיול של הרבה להסתובב (בגלל השילוב) אז עד שאת חוזרת את כבר ב 30 (אם את צריכה המלצות לאתרים... הייתי מדריכת קבוצות בעברי) בכל מקרה סומכת עלייך שלא תתפתי לכל המעדנים וסתם לידע כללי, כמה שהמסעדה יותר יקרה כך הצלחת פחות מלאה

אביטל +

New member
וודקה יקרה, אני חושבת שלא הבנת אותי

הטיול זה בלי קשר ל 30 קילו פשוט שני דברים נכנסו באותה הודעה הטיול זה ל 10 ימים, אני אחזור 14/7 אנחנו בהחלט נסתובב הרבה כי זה מה שאנחנו אוהבים לעשות בחופש ולא סתם לשכב כל היום בטן/גב בצרפת אני כנראה אסתובב רוב הזמן, כי בן זוגי יהיה באיזו ועידה אבל אחרי זה אנחנו ביחד כל הזמן בנוגע לאוכל - אני בהחלט מתכוונת לאכול ממה שיראה לי אם אני כבר שם אז למה לא... אבל אני לא מתכוונת להגזים.

vodka2

New member
הבנתי מצויין ../images/Emo8.gif

התכוונתי שמכל הסיבובים בטיול תורידי את מה שצריך והמלצה, בשוויץ צריך ללכת יותר מדי לכל מקום אם רוצים לראות מעבר לחלונות עם פרחים אבל בצרפת, מומלץ להסתובב כמה שיותר ברגל ממש כיף לאוהבי הצעדות, מזג האויר בדרך כלל ממש נעים אפילו גשם אז ....

אביטל +

New member
וודקה ../images/Emo13.gif

אני חושבת שבסה"כ אני אשמור על המשקל אנחנו בהחלט אוהבים ללכת ברגל ולטייל ואנחנו גם אוהביפ לאכול אז אני מקווה שיהיה איזון, אבל לא יותר מזה

Happy1

New member
יופי ! יופי ! יופי ! ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

ירידה מדהימה !!!וואו !!! טוב לשמוע חדשות כאלה ביום ראשון בבוקר...

שלגיה**

New member
גם אנחנו נחגוג איתך את אירועי ה-30

אפשר לחגוג את הירידה במשקל במפגש ! יכול להיות נהדר 1 אני גאה בך -כי בדרך שלך יש בעיקר שפיות,התמדה,בריאות ואורך רוח ! הלוואי וכולנו נהיה כמוך ! שבוע טוב

שלגיה, התגעגעתי מוות......../images/Emo23.gif

תלמדי יפההה, למרות....שגם בלי מאה מהמורה, את מאה הכי בלב שלי.
דליה.
הרבה.

כל הכבוד!!!!!../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

כל הכבוד על ההתמדה, הסבלנות והכח!!! הסך הכל שלך מ-ד-ה-י-ם! נשיקות רבקה

מדהים ונפלא !!!!../images/Emo140.gif

אני בטוח שאת מביטה בעצמך את מרגישה גאווה על הדרך הארוכה והמוצלחת שעברת. הישג מרשים ומיוחד ומגיע לך טפיחה ענקית על השכם כל הכבוד ובהצלחה בהמשך הדרך ענקון

למעלה