בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

או שמא לילה טוב כי לא ישנתי כל הלילה אז קצת לפני שיוצאים לדרך רציתי לאחל לכם שבוע טוב
בוקר טוב

always be me mc

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

היום אין תוכנית מיוחדת אבל עוד יומיים יש סמינר(המ.. מעניין מה בדיוק עושים בו
) ואני מתחילה לחוש את סוף החופש אז
אבל בעקרון הבוקר הוא טוב או יהיה טוב ברגע שכאב הראש ילך ואני אוכל ארוחת בוקר.. יודעים מה ? אני הולכת לאכול עכשיו
ומקווה שיהיה לכם יום מוצלח
ותודה לך שלי
אני מעריכה את המאמץ שלך

spelling

New member
בוקר טוב!../images/Emo179.gif

אממ יום חביב חביב חביב... שיהיה לכולם יום חביב!

spelling

New member
לגל ולחברים!

בוקר מצוייןןןןןןןןןןןןןןןן שיהיה לכם שבוע מהנה וכיף! שלי תהני בטיול! גל בהצלחה! לוסי נראית כוסית עם הבגדים של אליסה! פורום אניא והב אותכםםםםםםםםםםםםם סדר עכשיו?חחח

YaEl 15

New member
בוקר. בעצם, אחה"צ...

היום, הייתי בצהריים אצל חברה, ושכחתי את הפלאפון אצלה
זה אומר שאני צריכה ללכת לקחת אותו
וו.. היום לא יכול להיות יום רע, כי היום יום ראשון !!!! יום ביתי
יום יפה
יום סקסי כזה
אבל אני חייבת להתחיל שיעורים ! אהההההה !! אתם לא קולטים !! אני חייבת להתחיל ויש לי ערמות ויש עוד שבוע !! ויומיים
מה אני אעשה ביית הספר, הא? הא??? קשה בכיתה י'???
וואו, יש לי ממש מוד סווינגס...

always be me mc

New member
יעל האם את בהריון???

חח סתם הייתי חייבת כי אמרת יש לך מצבי רוח. ואני יודעת טוב מאוד שהסיבה שאת אוהבת את יום ראשון זה בגלל האוס וסבבה חח תהני
ובאשר לשיעורים תגידי תודה שהם לא מזילים ריר, מפרישים ומוציאים נזלת כמו הילדים בעבודה שלי בשירות לאומי אבל היי יודעת מה? אחרי הכל זה עדיף על לימודים והילדים הרבה יותר חמודים מהמחברות
ואת חושבת שקשה בכיתה י'? טוב האמת שזה באמת דיי קשה אז עדיף שלא תתחילי לחשוב על י"ב כי זה בכלל יתסכל אותך
אבל בשורה התחתונה: למרות שקשה יעלוש את תצליחי! אני באמת מאמינה שתצליחי
דמייני שאת פותרת את השיעורים בשביל האוס אם זה עוזר לך אבל תתחילי לחרוש(מוזיקה ברקע לא יכולה להזיק
), ותגיעי עוד להישגים

למעלה