בוקר טוב

צונית

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gif

אני מאפרת ורוצה להרחיב את התיק עבודות שלי. צילמתי אתמול כמה תמונות, מעין "יום צילומים" מאולתר בבית... התמונה הכי יפה יצאה די מטושטשת... אני חושבת שהמצב סופני אבל אם יש משהו שאפשר לעשות כדי לחדד את התמונה אני אודה לכם לנצח! המשך יום מקסים!

מצטערת לאכזב

אבל זה מקרה אבוד אפשר אולי במעט להוריד את הטשטוש, עדיין התמונה תהיה "מרוחה" ובטח לא כזו שאת רוצה להציג בתיק צילומים

ממליצה לך להציץ

בהפקת איפור שנעשתה על ידי צלמת מוכשרת כל תמונה מדברת בעד עצמה אולי שווה לעשות כמה תמונות איכותיות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=108480701

צונית

New member
../images/Emo68.gif

אין ספק שכל תמונה מדברת בעד עצמה... האיפורים מדהימים והתמונות עוד יותר... ישר כוח לכל העוסקים במלאכה. העניין הוא שבתור סטודנטית (ואני אמנע מלהשתמש במושג ענייה מרודה
) אין לי את היכולת הכספית או את הזמן לארגן הפקת איפור בכזה סדר גודל... אין ספק שהתוצאות של ההפקה בשקל וחצי שלי לא יראו כמו התמונות הללו... אבל מבחינתי כרגע מאוד חשוב להרחיב את הבוק וזה עדיף על כלום... אני מוסיפה תמונה נוספת... ועכשיו יש לי בקשה הפוכה. אפשר אולי לטשטש קצת את הרקע? שהבחורה תהיה ממוקדת וכל השאר קצת מטושטש..?

just טלוש

New member
אם היא מתכוונת להכניס את התמונה לתיק עבודתה,

לדעתי טוב שהוא לא נגע באף:) הכי טוב טבעי.

NLO

New member
"כזאת השקעה"...

תסתכל מתי היא העלתה ומתי אני הגבתי

העור...כי אם לא זה היה מושלם

השתמשת באיזה פילטר להחליק..את נניח בקצוות של הפנים יש כזה טשטוש מוזר..מהפילטר

נלו, זה כ"כ יפה הריטוש..

אבל יש משהו שאני רואה בכול הריטושים שלך שאני חייבת להעיר, אתה משתמש בסמרט בלור נכון? אם תשים לב רואים זאת על הגבה ועל השיער, רואים שזו תמונה שרוטשה, אני ממליצה על מסכה בשכבת הבלור ומחיקת החלקים שהבלור בהם לא רצוי למשל בשיער בגבה וכו' אבל אם אתה לא חושב ככה אז מי אני שאדבר? הריטושים שלך מקסימים, ויש לך אחלה אישיות!

למעלה