בוקר טוב

smgfan

New member
הדיסק החדש של שאניה../images/Emo13.gif

קודם כל הוא דיסק ממש ממש ממש מושקע!!!!
קניתי אותו מלפני כמה חודשים (המליצו עליו בפורום-MTV) ועד עכשיו עוד לא שמעתי והתרגלתי לכל השירים- כי עדיין 19 שירים זה הרבה מאוד!!
לאחר ששמעתי את הדיסק הכחול- הדבר הראשון שעשיתי זה להתפוצץ מצחוק!!
אל תבינו אותי לא נכון, זה ממש יפה- אבל זה הזכיר לי את כל הסרטים הערבים האלה שיש בערוצים של מצריים או ירדן...
שתי השירים הראשונים מדהימים!!!!! Juanita גם מאוד יפה!!!! ושיר מס' 5 אחחח איזה שיר מרגיע חבל"Z!!! אבל יש שיר אחד שמהזה הימם אותי!!! וכל לילה לפני שאני הולכת לישון אני חייבת לשמוע אותו- זה שיר מס'-7 קוראים לו It only hurts when I breathe או משהו כזה- איזה שיר...
בקיצר, אחלה דיסק- לא הצטערתי שקניתי אותו!

i love gina

New member
מסכים איתך...

שיר 7 באמת אחד מהשירים היותר מוצלחים!!! יותר משיר 5' לדעתי... והאלבום באמת מושקע מאד, מכל הבחינות. הדיסק הכחול למען האמת, אני מתחיל לשמוע אותו יותר ויותר מיום ליום!!! אני ממש אוהב בו את השירים: 1,2,4,5,6,10,15,13,19, את אלה בעיקר... היא עשתה אותם ממש יפה, אפילו אם זה קצת מצחיק...
באמת אחלה דיסק...

SlamminDino

New member
שמתם לב ששיר 7 תמיד שולט?

זה בטח איזו שיטה בדירוג השירים על הדיסקים שנבדקה והוכחה כיעילה ביותר בכל הנוגע לתפיסת עינו של הקונה או הקונה. ( ואח"כ המאזין או המאזינה) בהרבה דיסקים שיר 7 הוא השיר השולט. למישהו יש רעיונות מדוע ולמה?

mprb

New member
אני דווקא

לא אוהבת את שיר 7. אני כמעט תמיד מעבירה אותו. אני יותר אוהבת את שיר 5 ואת שיר 8! אני חושבת שלאט לאט אתם תקלטו שאני מוזרה ותפסיקו להיות בשוק ממני

למעלה