בוקר טוב
החלטתי לא להעלם

טל של 4

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif החלטתי לא להעלם

רק בגלל שקרנושה ביקשה
. אתמול לרוני יצאה שן ראשונה מזל טוב
ושילשום היא התישבה לבד פעם ראשונה
אז לכבוד הארועים המרגשים החלטתי לנסות לצרף תמונה עומר מימין רוני משמאל.

קרנושה

New member
בוקר ../images/Emo42.gif לכולם ולטל........

אוף מזה מעצבן.....משדרגים את המערכת בתפוז ולכן יש קושי רציני בשליחת הודעות.....אל תיתבאסו זה יסתדר בקרוב ותפוז יהיה משופר יותר.... טל בשעה טובה על השןןןןןןןןן גדול-גמני התרגשתי בדיוק ככה שלשום כשגיליתי שן ראשונה למתי הבן שלי.....שלו יצאה למעלה.....חחחחחחח... בני כמה הם? התמונה מזה גדולה בקושי נכנסת בתוך המסך שלי...המטושטש ראיתי אותם והם נראים דומים מאוד אני צודקת? כשבעלי יבוא אבקש ממנו "לטפל" בתמונה , אני מניחה שהוא יקטין אותה וישפר אותה... כייף שהצטרפת אלינו.......

טל של 4

New member
קרנושה..

הן בנות 7.5 חודשים. תנסי להיסתכל על התמונה ליד ההודעה במקום לפתוח את הקובץ, אז רואים יותר טוב כמה הן שונות אחת מהשניה..גם באופי גם ביופי...

קרנושה

New member
בוקר טופ לשריתוש המחופשת חחחחחחח

וטל אכן עשיתי כהמלצתך......צודקת הן שונות אמנם יש דמיון אך לא כפי שחשבתי.....ואני חסרת סבלנות תמיד פותחת ת´קבצים ולא מחכה לתמונה שתעלה בגוף ההודעה......שיווווווו הן פשושות.....

טל של 4

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif טפו טפו שרית..

ראית ששלחתי לך קישור בפורום האחר, זה בעיקבות שיחתינו על אוכל לפני זמן מה...ושוב תודה. ולכל הסקרנים גם לכם צירפתי קישור עם ההנחיות החדשות של משרד הבריאות לתזונת תינוקות...

טל של 4

New member
"שולט" ../images/Emo12.gif קשה להגדיר...

לכל אחת "מומחיות" בתחום אחר
. רוני כבר יושבת יציב מתישבת לבד זוחלת על 6 (אחורה בד"כ) ומנסה לעמוד לבד. עומר ("התינוקת שלנו" בפי המטפלת ו"הקטנה" בפי הסבים) זוחלת רק קצת על הגחון אבל מדברת ושרה (אאבבאאבא נשמע כמו אבא בא, גאא דאא וכדומה) והרבה יותר חברותית עם זרים מאשר אחותה. לשתיהן מומחיות אחת ברורה בנושא העדפת צעצועים : הצעצוע בידה של אחותי תמיד ת מ י ד עדיף על זה שבידי. וכבר התחלנו לחטוף...
מקווה שעניתי על שאלתך...

nonana

New member
איזה נחמד אצלי נעמה שולטת בדיבור

ומחליטה בשביל נדב אבל הוא אגרסיבי יותר ולפעמים היא מפחדת ממנו. הם תמיד רוצים את הצעצוע של השני עד היום. אולי בהמשך תראי שאחד דומיננתי יותר.

keren1

New member
טלי - הבנות משגעות. ובנושא "השולט"

גם אצלנו כל אחד חזק בנושא אחר. אבל הדו-קרב על אותו צעצוע פשוט מדהים ותמיד אפשר לסמוך על זה ששני תסיים את המשחק בדמעות. דרך אגב אתמול המטפלת במשפחתון אמרה ששני התמרדה והיא נכנסה בכל ילד במשפחתון במיוחד במתן. לקחה מכל אחד את הצעצוע שאיתו הוא שיחק. זה נורא מצחיק היא סופגת וסופגת וסופגת ואז פעם אחת היא מחזירה על כל התקופה ואבוי למי שעומד בדרכה.

טל של 4

New member
זה מזכיר לי את הגדולים שלי..

יואב הגדול תמיד מוותר לנועם.. הוא כזה ילד טוב, עושה הכל כדי לא להכנס לעימותים אבל מדי פעם
(איזה פחד) הוא תופס קריזה אלוהים יודע למה ואז כולנו לובשים קסדה
ונכנסים למקלטים עד עבור זעם... מזל שזה לא ככה כל יום!!!

קרנושה

New member
טל..את מוזמנת לשלוח אם תרצי....

תמונות גם של הגדולים....יש גלריה נוספת "אחים של ילדינו"....אם תרצי אוסיף אותם לשם....

למעלה