בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif

אצלנו מאד קר בחוץ. סיימתי אתמול עוד כובע מקסים אדום כתום לילדה ואת הצעיף של הבעל. התחלתי פרוייקט חדש - סוודר כחול מתחלף לילדה הגדולה. בוקר טוב.

בוקר נפלא

אתמול התבזבז לי היום. מכירות, יום שצריך לדלג עליו? היום יום חדש, נפלא, שמש, אוויר צלול.

מהפה שלך לאלהים../images/Emo152.gif

היום אני מאד עסוקה: חוג אומנות קישקושית בבוקר ופילאטיס אחה"צ. החיים קשים ומעייפים לפעמים

בוקר טוב רק קמתי עד שלא סיימתי את ח

חזיית הבגד ים לא יצאתי מהמיטה נראה נהדר . ישב לעשות את המכנס ויש בגד ים סנונית לקיץ שיבוא. אחלה יום לכולנו . אף אל פי שכבר קיבלתי בשורה לא נעימה בבוק בעלה של חברה נפטר לרוץ ללוויה צריך. לצערינו זה חלק מהחיים. אז שנשמע רק בשורות טובות.

88hentai88

New member
צר לי לשמוע שולי,

אבל את יודעת, המוות זה הדבר הכי בטוח בחיים.... שלחת לי?

שולינקה, מצטערת על הבשורה

מסכימה עם שרוני על הוודאות הבלתי נסבלת של הסוף.

כן את צודקת וגם שרון אבל יותר מידי

מהבוקר. בעל של חברה. אמא של שרה סי. מתנדבת של אסתי. אז כך אני הולכת בראשון איריס בלוד בהלוויה של אמא של שרה ואסתי בתל אביב כמה עוד אפשר. וכל זה על הבוקר.

תמונה של הצעיף המתקדם

והמתכון: שאריות צמר מכל מיני צבעים, ומכל הסוגים (למרות שכדאי שהעוביים יהיו פחות או יותר דומים). אני סורגת עם מסרגות 4 מ"מ, אבל כמובן, זה תלוי בצמרים שמשתמשים. כל צמה מורכבת מ-2 צבעים (8 עיניים, 4 מכל צבע). בין הצמות יש 4 עיניים (1 שמאל, 2 ימין, 1 שמאל), ובקצוות חצי (1 ימין, 1 שמאל + עין לשוליים). אני העלתי 32 עיניים + 2 בשביל הצעיף הזה. כשמחליפים צבע מאחור לוקחים את הצבע החדש מתחת לצבע הישן, זה יוצא את הליפוף. כמובן שהחוטים מסתבכים זה בזה, ולכן אני גוזרת חתיכות צמר לא מאד קצרות ולא מאד ארוכות וככה מאד קל למשוך את החוט החוצה כדי לשחרר את הבלאגן בין החוטים. וכשחוט מסתיים זאת סיבה טובה לעבור לצבע (או גוון) אחר
זה מאד כיף לי לסרוג את זה

גוגי את אוהב צבעוני הכל כל כך שמח

זה מראה את אישיותך.ומקווה שגם מאושרת. אוהבת שולי. ותמיד תהיה שמחה בלבך

תודה,

ובאמת חשבתי על זה תוך כדי סריגה, איך זה שאני סורגת דברים כ"כ צבעוניים, בעוד אני כ"כ אפורה? אולי זה אומר שמבפנים אני צבעונית? או שזה פשוט אומר שיש לי הרבה צמר צבעוני...

iris3111

New member
גוגי ../images/Emo3.gif את צוחקת נכון. כי אם

התכוונת באמת לי ניראה שטעית אולי את צנועה אבל מקורית ויצירתית עם הרבה דימיון ואומץ חביבתי.

למעלה