בוקר טוב.....

קרוואלה

New member
בוקר טוב......./images/Emo96.gif

ראיתם בדפ הראשי של תפוז את הכתבה על הבגידות?... טופ בטח עד שאתם תזיזו את הישבן שלכם מהמיטה יחליפו מאה דפים בדפ הראשי.. בכול מקרה היה מסופר שם על חבר שראה את אישתו של חבר בוגדת ... וזה בקצרה .. מה שמסקרן אותי זה... נניח ונקלעתם לסיטואציה כזו.. נניח ראיתם את בעלה של החברה בוגד בה ..או אשת החבר בוגדת .. הייתם מספרים לצד השני?< ואני מדברת על בני זוג נשואים>... סתם תהיות של בוקר:))) בוקר טוב ואחלה יום לכולםם

בוקר טוב

לספר או לא לספר? לא יודעת.. לא חושבת.. אבל אני זה לא דוגמא כי אני חושבת שאני לא אובייקטיבית, כלומר, כמו שלא הייתי רוצה שמישהו יספר למלפפון על ``לך`` ככה לא הייתי מספרת על אחר.. .. .. אוףףףףף את והתהיות שלך על הבוקר.. .. אני עדיין תוהה מה עם מנהל הבנק שלנו? :) יום נפלא מכשושה וכולם.. ..

בוקר טוב...

יוו איזה חרוצות נהייתן...סחתיין על על השעה המוקדמת.. מכשפה מזה השאלות האלה על הבוקר..??? בכל אופן... אם הכול בסדר בקן האוהבים..ואני זו שאמורה לנפץ את האשלייה... לא הייתי מספרת, למדתי על בשרי שאסור להתערב בין בני זוג... שיהיה יום נפלא

יום נעים קסומים ../images/Emo20.gif

זו חתיכת שאלה מכשפונת... בעבר הייתי ישר עונה לך - בוודאי
כיום אני שוקלת יותר, ובעקבות נסיון העבר לא נראה לי שהייתי מתערבת... תלוי מה מידת החברות בינינו, תלוי בזוגיות שלהם {ומי אני שאדע מה באמת קורה בחדרי חדרים??} שיהיה יום של קסם

קרוואלה

New member
רק שתדעו לכן .......

שאני נגד דעתכן!!!! אם אחת מהחברות שלי הייתה רואה את בן הזוג שלי בוגד בי ולא הייתה מספרת לי הייתי מאוד כועסת עליה.. עצם השתיקה שלה זה מעין שיתופ פעולה עם הבוגד. ושלא תגידו שלא אמרתי .... אם אני רואה את בן הזוג שלכם בוגד בכן אני מספרת לכן!!! מצידי תיחנקו עם זה אני את שלי אעשה!!

למעלה