בוקר טוב

noa128

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif

ומה שלומכם בבוקר קר ואפרורי זה
?

גריפון

New member
בירצי?

אז ככה: 1. וירוס במחשב. תוכנות אי מייל ואיי סי קיו מושבתות, הודעות אזהרה משונות, הנורטון (בתשובה: כן, מעודכן וסורק אוטומטית + שניהם גם ידנית לעיתים מזומנות) מושבת. הטכנאי - אחה"צ. 2. הזמנתי את זוג חברי/שכני מהקומה מעלי למין חמין צמחוני קל (חומוס/עדשים/תפ"א/ג'חנון) לצהרים, אבל בינתים זה לא נראה משו בכלל. 3. שינה גרועה > עייפות. 4. מזג האויר הזה מחניק. תן או גשם - או שמש, אתה שומע אותי שמה? 5. זהו, נדמה לי.

אז ככה

1. הפסקה קלה בעבודה גרמה לעננות כהה לאחוז בגרוני ולא לעזוב. 2. ההבנה שאלו הם חיי ושום דבר לא הולך להשתנות קנתה שביתה בליבי ובמוחי וגורמת לי ליאוש נוראי. 3. הכיחכוחים האלה ראבאק! איך מעבירים כיחכוחי ליחה של אחרי מחלה? 4. אופק. אופק. יש למישהו אופק בשבילי? כלכלי, רגשי, נפשי, אפילו מדיני... משהו... 5. חוץ מזה מעולם מצבי לא היה טוב יותר. חה.

noa128

New member
בילילי אני שולחת לך במסר

משו שראיתי השבוע - אם אנחנו בענייני אופק כלכלי... וממשיכה לסרוק את השמיים - אולי יפול עלינו איזה אופק אחר מהרשימה שנתת...

kisslali

New member
ואצלי גם - אותודבר

1. לונדון הייתה קרה יקרה רטובה ואף מושלגת - איכססססססס. 2. שנינו חטפנו שפעת, הוא קדח יומיים וזה בלי ביטוח רפואי. 3. את הכיחכוחים יסלק חישקל סירופ שמכינים מבצל מגורר לדבש, מניחים מס' שעות (טעם הבצל נעלם) והגרון הופך חלקקקקקקקק. 4. שכחתי להשאיר הודעה במענה הקולי של המשרד שלא אהיה וכיתת היורים בהיכון. 5. בקשר לאופק, לא יותר מדי לצערי, אבל המהפך הכלכלי בלונדון מרשים ואף מבטיח. בפעם הקודמת (לפני שלוש שנים) היו ניצנים, הפעם ממש הרגשתי בהבדל. אם שם, למה לא פה? 6. הדברים שכתבת שבוע שעבר העלו על סדר היום את המציאות הקרבה, הגרון גם אצלי טיפה נסתם ולא הייתה מזיקה לי שיחת עידוד מצידך באותו עניין. 7. בקשר לארה"צ גריפון, אם אתה צריך כמה רעיונות זריזים שיצילו את המצב - תגיד. נשיקות ללי

noa128

New member
ב'מת לא הבנתי מה זה היה שאמרה

בילי וחונק לך ככה בגרון...
ומזל שרצתי אחרי ריחות החמין של גריפון (שהיה מ י צ ו י י ן ומחמם בטן למי ששאל) ולכן לא התפניתי לחפש אחורה בהודעות.... את בהחלט מוזמנת לפרוק אצלי את המועקה יקירתי ואחותי לצרה - עם כמה שאוכל לסייע, תיבת המסרים שלי לרשותך והצ'ט בשעות מסויימות של בוקר גמכן.. (המייל עודנו עושה מה בראש שלו - ככה זה כשחולים במחלת הוירוסים עם השמות הגבריים..) וחבל שהתבאסתם מלונדון, עיר שאני אוהבת במיוחד - מזל שהיא תמיד שם ועכשיו צריך לנסוע שוב כדי לתקן את הרושם הרע....

noa128

New member
../images/Emo12.gif אוי גם לי יש מתקפת וירוסים...

בהתחלה עוד חשבתי שהעובדה שאני מקבלת הודעות חוזרות ונישנות בנוסחים מגוונים על מיילים שלא עברו, קשורה לכל מיני חומרים שניסיתי להעביר להנהלתה לקראת האירוח בפורום בשבוע הבא, אבל בסוף גם אני הבנתי שמדובר במתקפת וירוסים בעלי שמות גבריים, וזה בלי לקחת בחשבון את שלל ההצעות המגונות יותר או פחות שהביא אליי השרשור של למטה
.. חמין צמחוני? לשכנים? ומה אני, עז?

גריפון

New member
מעז יצא מתוק ../images/Emo85.gif

ברצון רב! הבחור חוזר מהעבודה בסביבות 3:00 - עם אפשרות להקדים... ובטח אעלה עם הסיר אליהם - ויש להם תינוק מזה מתוק, למות...
אז נווווו?...

noa128

New member
תינוק אני לא רוצה ../images/Emo85.gif תודה.

(זה ההוא שאתה עושה לו בייביסיטר על תקן סטאז' מוקדם?) חשבתי שכבר עכשיו מוכן החמין... ב 3 אני כבר בעוצר ילדים. אבל תרשום אותי לפעם הבאה.

גריפון

New member
אכיל, כבר אכיל, נו רק תבואי.

רק צלצליני, שאוציא בינתים ג'חנון מהסיר להשחמה עד שתבואי. (ושכחתי לגיד קודם שגם ביצים אלא מה.) הממ?

noa128

New member
תשלח לי במסר המס'

עד שאני מהר שמה רימל לכבודך...

פילאטוס

New member
דו"ח מצב

אני מרימה את הראש רגע לדווח משדה הקרב: ימים קשים וצפופים. המלחמה בדיכאון מתישה אותי מאוד, אבל תנאי שביתת הנשק סבירים: יום כן יום לא, לפעמים בקרים (נו, צהריימים) נושמים וערבים חנוקים, לפעמים ההפך. בין לבין נעשים צעדים ממשיים לשינוי, אמנם קצת מעמדת תבוסה, אבל צעדים (אחרי תקופה ארוכה של עמידה נדהמת במקום, איך הגעתי לשם וכמה חשוך יכול להיות, לעזאזל). אני מתגעגעת לעצמי, ובו בזמן מבינה בבשר שעצמי לא מתכוונת לחזור כשהיתה. צריך לשטוף רצפה לכבוד עצמי החדשה, אבל אין לי כוח. מקסימום טאטוא. בינתיים. מצד שני, השעות הטובות טובות מאוד, מצחיקות, מוארות, מחובקות (הייתי בהופעה יפה של ארקדי דוכין. בגרביים. פעם אספר למה. בכל מקרה, זה היה מצחיק וביזארי והולם להפליא את הימים האלה). בעוד חודשיים אני בת 38. איך זה קשור אלי לעזאזל? לא יודעת. אני קוראת אתכם, מדברת איתכם בראש, לא מוצאת כוח לענות. אני מייחלת למישור, אבל לא מסכימה יותר למישורים נמוכים דלילי אוויר. גלופ גלופ צוללת חזרה

למעלה