בוקר יום שלישי../images/Emo42.gif
אתמול הייתי בראיונות עבודה וכבר קיבלו אותי לאחת מהן. קצת בחששות, מתחילה ביום ראשון הקרוב לעבוד במשרד עו"ד גדול בת"א בתור קלדנית בשעות אחר הצהריים. המיקום טוב, המשכורת בסדר גמור אבל מטריד אותי שמדובר בשעות 14 עד 20. בגדול, זאת לא בעיה לגבי הילדות כי אבא שלהן עוזר המון וגם יש את אמא שלי שיכולה מדי פעם להיות איתן. יש להן מפתחות לבית ככה שהן יכולות מבית הספר להגיע הביתה. הגדולות יכולות לדאוג לארוחות קלות עד שאחד מאיתנו מגיע, אפילו שבמקרה שלי זה אומר להגיע רק בסביבות תשע בערב. גם ככה הן כולן הולכות לישון רק בסביבות תשע-עשר בלילה. בכל אופן, אני אתחיל לעבודה ונראה איך הולך. היום זה גילוי המצבה של סבתא שלי ז"ל ואנחנו הולכים הפעם בהרכב מצומצם. האחים של סבתא כנראה לא יגיעו, לפחות על אחד מהם אני יודעת שהולך היום לבדיקות בבית חולים. אחותי לא תוכל לבוא כי הילדות שלה מסיימות מוקדם היום בגן ובבית הספר ולא יהיה מי שיקבל אותן, בדרך כלל זאת אמא שלי שנמצאת בבית לקבל אותן אבל היום היא כאמור תהיה בעצמה בבית העלמין ואני איתם. מזמן כבר לא אכפת לי מאנשים אחרים מה הם עושים, אני יודעת שאני מגיעה לכבד את זכרה של סבתא שלי ולא מעניין אותי אם דודה שלי תגיע או לא. ביום ההלוויה, למרות שההלוויה תוכננה לשעה 12 ובסופו של דבר יצאנו רק בשעה 12:30 לכיוון חלקת הקבר, הדודה שלי עם שתי הבנות שלה הגיעו כשכבר סיימו לכסות את הקבר בעפר. טיפת כבוד אין לה לאמא שלה, אף פעם לא היה לה.
את העונש שלה היא קיבלה כבר מזמן. מחר ומחרתיים אני מוזמנת לחתונות אחד של משפחה ואחד של חבר נעורים. מי מתחתן בסוף חודש? לא שמעו על משכורות בעשירי?
שיהיה לכם יום נעים והמשך שבוע נפלא!