היום השכבה שלי חוזרת מהגדנ"ע...אני לא רוצה לחשוב אפילו על כל הסיפורים שאני עומדת לשמוע מכולם.. היום אני חייבת לישוןן ! מחר אני לא לומדת כי יש חופש אחרי הגדנ"ע אז כנראה שאני אתקע בבית שישבת ואלמד למבחן בהיסטוריה =\
שעה 1-2 מ''מ ....היה נחמד, למדנו הסתברות (שאלון 02).בקיצור התחלתי היום ברבע לשמונה... אחרי מ''מ ,שיעור ספורט. אחרי זה מבחן באנגלית, היה נחמד, נקווה ליותר מ73. שעה סיפרות... והביתה.
איכשהו מגיע מהר תמיד...שיימשיך ככההה המבחן בסוציולוגיה היה חביב+, אחר כך היו לי שעה וחצי חופשיות אז הלכתי עם חברה לארומה =} המשך בלה בלה בלה..ועוד מעט בייביסטר =כסף וגם מחר בייביסטר=עוד כסף! ואולי אחרייזה לצאת/לשבת בבית כלשהו שבתתתתת שעור פרטי במתמטיקה!!! לא יכולה לחכותתתת [NOT] כל החולים-תרגישו טוב חמודים מקווה שייעבור מהר יאללה הלכתי להתארגן לבייביסטר מקווה שאני אפול אל מלאכים ולא מפלצות
היה לי שבוע דיי לחוץ מכל הבחינות..{רגשית,לימודית,פיזית...} גם האינטרנט קצת לא עבד...אז יש לי תירוץ טוב
סופ"ש... היום היה מבחן בתנ"ך..נראה מה יהיה הציון..הלך דווקא חביב מחר הייתי אמורה להיות במקום אחר במקום בצפר אבל ויתרתי..אני אמורה להתנדב השנה בבצפר של אוטיסטים-המשך לשנה שעברה אבל כנראה שאני לא יעשה את זה מחוסר זמן..{אני לא חייבת..סתם רציתי כי נורא התחברתי לילדים שנה שעברה} בקיצור אני מוותרת ומחר אני הולכת לבצפר כרגיל ואני חולה...מתחילה מחלה... *אפצ'ייייי* סופ"ש חביב לכולם