בוקר טוב
ב בשורות טובות! New member 4/3/08 #4 /tapuzforum/images/emo24.gif למה את לא מתקשרת? כבר הכנתי את חיפה עבורך /tapuzforum/images/emo13.gif
ש שרונס21 New member 4/3/08 #7 הי!!! מה-זה?? אתמול בקרתי בחיפה!! לא יפה.... ובנימה רצינית יותר- איך הדירה? השכנים? נאים בעיניך??
ב בשורות טובות! New member 5/3/08 #8 אני לא בחיפה, חמודה /tapuzforum/images/emo13.gif הבית מתוק, הגינה עוד יותר והשכנים פשוט מדהימים! גן עדן קטן, כבר אמרתי?
אני לא בחיפה, חמודה /tapuzforum/images/emo13.gif הבית מתוק, הגינה עוד יותר והשכנים פשוט מדהימים! גן עדן קטן, כבר אמרתי?
מ ממתינה למתנה New member 4/3/08 #5 בוקר טוב!!!../images/Emo42.gif היום יש לי מצב רוח נהדר: חזרתי אתמול להתנדב ב"עזר מציון" אחרי חודשיים של הפסקה. אני מכינה סוף סוף דגים לארוחת צהריים אחרי שהרבה זמן לא הכנתי. אני משתתפת במשחק הגמד והענק בשני פורומים וזה מאד כיף. בשבוע הבא גיסתי מתחתנת. התחלתי לנקות לפסח. איזה כיף לי!!!!
בוקר טוב!!!../images/Emo42.gif היום יש לי מצב רוח נהדר: חזרתי אתמול להתנדב ב"עזר מציון" אחרי חודשיים של הפסקה. אני מכינה סוף סוף דגים לארוחת צהריים אחרי שהרבה זמן לא הכנתי. אני משתתפת במשחק הגמד והענק בשני פורומים וזה מאד כיף. בשבוע הבא גיסתי מתחתנת. התחלתי לנקות לפסח. איזה כיף לי!!!!
ב בשורות טובות! New member 4/3/08 #6 כל הכבוד לך ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif