בוקר טוב /tapuzforum/images/emo42.gif

בוקר טוב /tapuzforum/images/emo42.gif

אז מה בעצם מעיר אתכם בבוקר? שעון מעורר מסורתי? השעון מעורר בסלולארי? הילדים? בן הזוג? הציפורים או שמא השעון הביולוגי? /tapuzforum/images/emo133.gif קמים בזריזות או גונבים עוד כמה דקות מתחת לפוך? שיהיה יום נעים ומוצלח /tapuzforum/images/emo20.gif

yuvalmines

New member
השכמה - קומו לעבודת הבורא

אצלי זה מתחלק אם זה לעבודה אז שעון מעורר או שעון ביולוגי שמשום מה תמיד מקדים באיזה כמה דקות יקרות אם לא אני פשוט קם לבד חצי שעה אחרי מה שאני רגיל כל בוקר. וכשאני מתכנן להתפרע ולהשתוללל ולקום מאוחר(לדוג' שבת) אז הצ'ופציק מחליט שהיום לא בא לו לישון ואז אני מוצא את עצמי מתעורר מהרצון שלו להיות איתנו

בוקר טוב עולם

שעון ביולוגי וזריז... נזרק אפילו החוצה.. לחץ להגיע למחשב מוקדם...(ממש מוקדם עכשיו)

yuvalmines

New member
מוקדם

הלוואי והייתי מתחיל את היום שלי שעה לפני שקמת זה מאוד מאוחר מבחינתי כמעט 3 שעות אחרי השעה שאני רגיל לקום

הלכת ליעוץ?

אולי יש לך בעיה משו... חבל שאתה לא מטפל בעצמך! למה לקום כמו תרנגול? מי רודף אחריך? אתה פה בעולם כדי להנות ממנו! לא?

סלולר

ואישתי שאומרת לי "קום, הטלפון מצלצל"
כשאין סלולרי השעון הביולגי הפנימי או זה של הילדים שלי. אני בדרך כלל קם מהר, פשוט כי אין לי זמן להתעכב.

אביטל62

New member
בוקר מצוין

אני מתעוררת מהשעון מעורר בפאלפון... מתחפרת עוד 5, 10 דקות מתחת לפוך ואז קמה ורצה רצה רצה....

סלולרי או הבן שלי עם צעקה:

``אבאאאאא!!!`` ואז אני יגיע למטבח ויראה אותו עומד על השיש מחזיק את השוגי ולא יודע איך לרדת. . .

candy77091

New member
אני מעירה את עצמי וגם אותו

שמה לי שעון מעורר בפלאפון בד"כ זה לא עוזר ואני כל יום מאחרת ללימודים כשיש לי מבחן אני מתקשרת לאמא שלי שתעיר אותי בבוקר.

S T

New member
היו היה לנו פעם שעון מעורר ../images/Emo133.gif כזה

עד שיום אחד פופיק עלה על המיטה שלנו, הגיע ל
והחליט לבדוק את כוח הכבידה. השעון הלך ל
(לא היה אייקון של קבר) ונאלצנו לשים לנו למחרת שעון מעורר ב
. אבל מחשש לקרינה שמנו על שידה לרגלינו ולא ליד הראש. בבוקר פופיק התעורר מוקדם מהמשוער אז הבאנו אותו למיטה כדי לגנוב עוד קצת זמן ונרדמנו. כשהתעוררנו היה מאוחר מדי. (לא מבחינת הזמן) אלא מבחינת הפלאפונים. דלת השרותים הייתה פתוחה והדרך משם אל ה(נו, אין אייקון של אסלה?) הייתה קצרה. כמובן שגילינו את המכשירים אחרי שהם שהו במים כחצי שעה אז לא היה מה להציל. כמה חבל שבנוסף לכל בעלי לא הוריד את המים אחרי השימוש ערב קודם לפני השינה... אח, נוסטלגיה.

S T

New member
שדרוג למכשירים חדשים

גם אם היה לנו ביטוח על המכשירים הוא לא היה תקף על קורוזיה. עד היום ישנים עם שעון מעורר
(כי גם את השעון המעורר
החדש שקניתי פופיק דאג להשמיד). הפעם מניחים עדיין רחוק מהראש אבל שלא בהישג יד שלא תישנה הטעות. אני שונאת את זה אבל אין לי זמן לקנות
אחד חדש. מאז אנחנו גם סוגרים את דלת השרותים. תודה על ההתעניינות

למעלה