בוקר טוב אני הולך לישון...
R RVD18 New member 18/8/07 #16 במועדון בהרצליה יצאנו מאוחר ועד שהחזרתי את כולם, בגלל זה 6 בבוקר. אבל היה סבבה.
ה הילי פילי New member 18/8/07 #17 וואלה איזה? ואיך לא פגשתי אותך? בעצם, אתמול לא הייתי בהרצליה לשם שינוי
ל לי לו ש New member 18/8/07 #3 בוקר טוב../images/Emo199.gif אנחנו הולכים לחיי פארק יש למישהו אנרגיות להלוות לי?
M MommyHug New member 18/8/07 #9 אחחחחח השריריםםםם../images/Emo122.gif אלוהים ישמור.... איזה כאבים.... זה היה ברור שהיום אני ארגיש את כל הכאבים מהנפילה של אתמול... אבל ככה? אוחח...
אחחחחח השריריםםםם../images/Emo122.gif אלוהים ישמור.... איזה כאבים.... זה היה ברור שהיום אני ארגיש את כל הכאבים מהנפילה של אתמול... אבל ככה? אוחח...
J Just NATI New member 18/8/07 #10 בוקר...(8:05) נסיעה של שעה ויאללה יום חדש נפתח איזה יום קריעה הולך להיות לי ובלילה נתפס לי שריר ברגל, עד עכשיו כואב לי ולאחר שסיימנו את פינת הקיטורים להיום הלכתי להכין לי קפה וארוחת בוקר
בוקר...(8:05) נסיעה של שעה ויאללה יום חדש נפתח איזה יום קריעה הולך להיות לי ובלילה נתפס לי שריר ברגל, עד עכשיו כואב לי ולאחר שסיימנו את פינת הקיטורים להיום הלכתי להכין לי קפה וארוחת בוקר
ס ס22ית New member 18/8/07 #14 אחה"צ טובים ../images/Emo42.gif נראה לי דפקתי לי את הברך בקיקבוקס יאללה לקריית אליעזר "על קו הזינוק לפני המירוץ..."
אחה"צ טובים ../images/Emo42.gif נראה לי דפקתי לי את הברך בקיקבוקס יאללה לקריית אליעזר "על קו הזינוק לפני המירוץ..."
ס ס22ית New member 19/8/07 #19 ../images/Emo7.gif שאלוהים יעזור לנו.. היה משחק מזעזע, שופטים שפוטים וזמבורה אחת שסתמה לי את האוזן. פעם ראשונה שאחיין שלי הקטן בא למשחק וזה מה שהוא רואה פלא שהחליט שהוא אוהד בית"ר?? ולסיכום..אפשר להתנחם בזה שזה לא ממש הרכב ראשון.. אני מאמינה שיהיה בסדר
../images/Emo7.gif שאלוהים יעזור לנו.. היה משחק מזעזע, שופטים שפוטים וזמבורה אחת שסתמה לי את האוזן. פעם ראשונה שאחיין שלי הקטן בא למשחק וזה מה שהוא רואה פלא שהחליט שהוא אוהד בית"ר?? ולסיכום..אפשר להתנחם בזה שזה לא ממש הרכב ראשון.. אני מאמינה שיהיה בסדר