בוקר טוב שיהיה יום מוצלח לכולם
ס ס22ית New member 24/8/07 #5 בוקר טוב ../images/Emo42.gif קמתי אחרי איזה שעתיים שינה עם אטרף לניקיונות.. היה מתיש אבל עכשיו תענוג.. איןןן על יום שישי
בוקר טוב ../images/Emo42.gif קמתי אחרי איזה שעתיים שינה עם אטרף לניקיונות.. היה מתיש אבל עכשיו תענוג.. איןןן על יום שישי
Y yaeli היחידה New member 24/8/07 #8 אטרף לניקיונות? וסיימת? את מוזמנת אליי התעוררתי מוקדם לבדיקה כלשהיא ועכשיו אני עם הקפה של הבוקר ואין לי כוח לנקות בא לך לבוא?
אטרף לניקיונות? וסיימת? את מוזמנת אליי התעוררתי מוקדם לבדיקה כלשהיא ועכשיו אני עם הקפה של הבוקר ואין לי כוח לנקות בא לך לבוא?
ה הילי פילי New member 24/8/07 #12 צהריים טובים../images/Emo70.gif קמתי עם כאבים איומיים בבטן אחרי יום מטורף שהיה לי אתמול אבל עכשיו קצת נרגע ומקווה שימשיך ככה ויהיה סוף שבוע רגוע
צהריים טובים../images/Emo70.gif קמתי עם כאבים איומיים בבטן אחרי יום מטורף שהיה לי אתמול אבל עכשיו קצת נרגע ומקווה שימשיך ככה ויהיה סוף שבוע רגוע
V veredvered New member 24/8/07 #16 שיהיה סו"ש מדהים../images/Emo70.gif אני נוסעת לראות את האחיינים הצווחנים שלי
כ כוכב בשמיים New member 24/8/07 #19 צהריים טובים../images/Emo42.gif קמתי מוקדם לעשות עבודה עם חברה אח"כ עשיתי בדיקת עיניים לרישיון לאופנוע וביקור קצר אצל הקוסמטיקאית מה שלום כולם?
צהריים טובים../images/Emo42.gif קמתי מוקדם לעשות עבודה עם חברה אח"כ עשיתי בדיקת עיניים לרישיון לאופנוע וביקור קצר אצל הקוסמטיקאית מה שלום כולם?