בוקר טוב !

בוקר טוב !

אתם מוזמנים להכנס למאמרים ולקרוא איך משרשרים בצורה נכונה, אנא הקפידו לשרשר נכון. כמו כן אתם מוזמנים לענות על הסקר. אני רואה שהגיעו כמה משתתפים חדשים - אז ברוכים הבאים לכולם שבת שלום !

מי שיכול בשעה 13:00 והלאה

יוכל להאזין לרדיו מעלה אדומים - 106 fm בתכנית "שי בטברנה" ואולי תהיה לו הפתעה נעימה !

שי בטברנה מפרגן לפורום שלנו !../images/Emo24.gif

כן,כן , גם שי ועקנין וגם יוני מלכה - על בלוריתו ( הם אישרו לי לכתוב את שמם בפורום !!!!!) אני שמחה שמדברים על הפורום ואנחנו נהיה כאן לכל מי שירצה להצטרף לביתנו הוירטואלי הנעים!!

ערב טוב

אני לא הקשבתי לתוכנית היום, אבל יפה שהם פירגנו האמת היא שבכלל, לא אוהבת את התוכניות שלו...

טל -זה בסדר ../images/Emo13.gif

גם אני לא חסידת ( בשלון המעטה) של מוסיקה מסוג זה , אבל לכל אחד הטעם המוסיקאלי שלו - רעיון לשרשור?

mamakes

New member
../images/Emo62.gifבוקר טוב ואנסה להסביר את נושא השרשור

ההודעות צריכות להיות משורשרות אחת מתחת לשניה , אלא אם מגיבים למישהו שכתב בתוך השרשור. שרשור הוא בעצם קבוצת הודעות שקשורה לנושא אחד. אקח לדוגמא את השרשור הנוכחי - ההודעה הראשונה היא " בוקר טוב " , כל הודעה שרוצים להוסיף לשרשור הזה , יש לפתוח את ההודעה "בוקר טוב" ובסוף ההודעה יש "הוספת הודעה" - להוסיף מה שרוצים לכתוב ושולחים , ההודעה שלכם תהיה בדיוק מתחת לכל ההודעות. אבל - אם תפתחו את ההודעה שנפתחת למילה ( באותו שרשור !) "ערב טוב "(ההודעה של טל ) ושם תגיבו ,השורה שלכם תופיע מעט שמאלה , ואח"כ הבא יגיב להודעה שלך - וזה יזוז עוד שמאלה וכך הלאה והלאה. מה שיוצא זה שרושר שיוצר בלגן שלם על העמוד , קשה לקרוא ולא יודעים מי כתב איפה ולמה התכוון. ( רואים את זה יופי בשרשור של זיו ( השרשור הארוך ) הדף כמעט בלתי קריא. מקווה שעכשיו זה ברור , ואם יש שאלות - אני כאן ! בכלמקרה הוראות יש במאמרים - זה נמצא בסרגל בדף הפורום למעלה , צריך מעט להסתכל על כל הדף של תפוז וללמוד אותו ואז מאוד קל להפעיל ולפעול נכון. בהצלחה !

שוצאן

New member
הוא מגיב לנו ואנחנו לו../images/Emo220.gif

כך שזה יוצא שהשירשור הולך שמאלה....זה מה שקורה כשמגיבים אחד לשני או מעירים הערות\הארות זה קורה בכל שירשור... (זה מה שקורה עכשיו שאני מגיבה לך)

mamakes יופי של הסבר !

את ממש כמעט יכולה להחליף אותי
טוב, עכשיו תהיה "תחרות " בינך לבין זיו - מי כותב יותר מפורט
סתם............ סתם............... והנה דוגמא למה שהסברת - אני כתבתי את ההודעה הזו כשפתחתי את ההודעה הראשונה שלי -זו עם המילים "בוקר טוב" ואז השורה יצאה ישרה...

Dark Neko

New member
בוקר אור.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

שיהיה לך שבוע נפלא, בעודינו נאבקים בשביתה במעלה אדומים XD; יאי. אני אוהבת את זה.
[עוד זמן לעשות את העבודה באזרחות. שאפילו לא התחלתי.
]

תודה , למרות שש וחצי בערב זה לא ממש

בוקר...
יאללה , תתחילי לעשות את העבודה- תיפטרי מזה , כשדוחים לדקה השתעים - הכל מתחרבש ! בהצלחה

Dark Neko

New member
תודה רבה לך. ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

צודקת בהחלט. יוש! אני אתחיל עוד יומיים.

למעלה